On je intervjuisao predsednike, kraljeve i sve moguće zvezde, ali posle 25 godina Lari King (77), jedan od najpoznatijih svetskih TV voditelja, rešio je da se povuče!

U poslednjoj emisiji na „Si-En-Enu“ (CNN), poštu Kingu su odali Barak Obama, Bil Klinton, Donald Tramp, Arnold Švarceneger...
Njegov šou „Lari King uživo“ je emitovan u udarnom terminu svakog četvrtka poslednjih 25 godina. King je u još junu najavio povlačenje zbog privatnih razloga. Njegova sedma supruga Šon Sautvik oporavlja se nakon izlaska sa klinike za odvikavanje od droge.
„Ponosan sam što je moja emisija najduži šou u istoriji, koji je imao istog voditelja i bio emitovan u isto vreme. Znao sam da ovaj dan dolazi i nije mi lako. Retko sam kao sada ostajao bez reči u programu“, rekao je King, koji je u poslednjoj emisiji osim poslednje supruge u studio doveo sinove Čejsa i Kenona.
Iako je nekada imao najbolji rejting, gledanost Kingove emisije poslednjih godina značajno je opala. Kingov šou je imao gledanost od 1,34 miliona prošle godine, da bi ona pala na 771.000 u prvom kvartalu ove godine. Kinga će u januaru najverovatnije zameniti britanski voditelj Pirs Mor-
gan.

Karijera za respekt!
- Lari King je od početka karijere uradio više od 50.000 intervjua
- Na CNN je prešao 1985. i od tada je uradio 6.000 intervjua
- Pre prelaska na televiziju bio je radio-voditelj
- Posle uragana Katrina 2005. uradio je 20 emisija za 20 dana na radiju
- Pojavio se u 22 filma, a 21 put je glumio sebe na velikom platnu
- Rođen je u novembru 1933. u Bruklinu, njegov otac je bio vlasnik restorana

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар