Sa rijaliti show programima nikada nismo oskudevali. “Farma”, “Veliki brat”, “Survivor”, a od Nove godine nam stižu i noviteti. Međutim, da li ste se ikada zapitali na koji način su pobednici rijaliti šou programa u Srbiji potrošili svoj novac. Neki su ulagali u biznis, drugi kupovali stanove i automobile, a ima i onih koji su novac prokockali i popili.
Saša Ćurčić – izgubio pare
Fudbaler Saša Ćurčić je po izlasku iz VB otvorio školu fudbala za decu, ali je ubrzo priznao da je potrošio sve pare i ušao u “Farmu“ kako bi eventualno povratio gubitke. Ipak, sa farme je samovoljno izašao. Đani je nedavno izjavio da ponovo kreće od nule.

Vladimir Arsić Arsa - stan i posao
- Novac mi je uplaćivan u ratama, tako da sam postepeno kupovao stvari koje su mi potrebne. Prvo sam kupio di-džej opremu, potom “audi A3“, pre mesec dana sam kupio stan u centru Užica, a poslednje u šta sam uložio je spot sa Milicom Majstorović za pesmu “Gubim te“ – kaže pobednik VB.

Ivan Ljuba – uložio u stan
- Sa novcem sam u tom momentu uradio najvažnije stvari – napravio sam koncert i kupio sebi stan! – ispričao je Ivan Ljuba koji nije želeo da unovči slavu: “Novac dođe, pa ode, začas. Ako se još za taj novac spustite, uradite što ne bi trebalo… onda ostaje gorak ukus“, kaže pobednik prvog VB.

Nemanja Pavlov – uložio u kafić
Nemanja Pavlov, prvi pobednik rialiti serijala „Survivor“, otisnuo se u ugostiteljske vode. Prošle godine je otvorio „Serbish Pub“, prvi srpski pab koji donekle sadrži elemente tradicionalnih irskih pabova.

Mimi Đurović – stan i kola
Nakon što je osvojila 50.000 evra u VIP VB, Mimi Đurović je kupila stan u Novom Sadu i “mercedes slk”.
- Volim Novi Sad i oduvek sam želela da tu imam nešto svoje.

Miki Đuričić – ulagao u salaš, pa odustao
Gubitke je imao i Miki Đuričić, koji je posle prvog serijala zaradio velike pare koje je potrošio. Treće učestvovanje u “Velikom bratu“ mu je donelo pobedu i nakon toga Miki je ulagao u kuvarsku karijeru. Prvo je uložio u Babin salaš na putu za Zrenjanin, koji je ipak nedavno napustio, a sada na „Studiju B“ svakodnevno vodi emisiju “Mikijeva (ne)savršena kuhinja“.

Izvor,Foto: Blic.rs

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар