Najveća balkanska folk diva Ceca Ražnatović ispunila je obećanje i vratila se sa dvonedeljne turneje iz Australije!

Da je pevačici prijalo lepo vreme i predah od domaće javnosti svedoči to što je odmah po izlasku iz aviona bila nasmejana i odlično raspoložena. Letom iz Frankfurta, nešto pre 17 sati, Ceca je sletela na Aerodrom „Nikola Tesla“, gde su je dočekala dva pripadnika obezbeđenja. Iako su mnogi očekivali da će se u odboru za doček naći i njena deca Veljko i Anastasija, to se ipak nije dogodilo.
Ražnatovićeva je za „Alo!“ sumirala utiske sa dalekog puta i prokomentarisala zlobne komentare pojedinaca, koji su još pre samog puta predviđali da se neće ni vratiti iz „zemlje kengura“:
- Nema potrebe da komentarišem te koji su pričali da se neću vratiti. Kao što sam i rekla pre puta, vraćam se kući, a to sam i uradila - rekla je Ceca.
- U Australiji je bilo fenomenalno! Koncerti su bili odlični, a posećenost velika. Najviše mi se svideo Sidnej, tamo je prelepo, uživala sam i kupila poklone za decu - rekla je raspoložena Ceca, žureći kući da vidi svoju decu i uruči im poklone sa dalekog puta.

Honorar 250.000 evra!
Kako „Alo!“ saznaje, Ceca je za pet održanih koncerata inkasirala impozantan honorar od ukupno 250.000 evra. U ovu sumu nisu uračunati troškovi prevoza, smeštaja, hrane i dnevnice pevačicine pratnje.

22.000 ljudi videlo Cecu
- Koncert u Pertu posetilo je 2.000 ljudi
- Koncert u Sidneju posetilo je 12.000 ljudi
- Koncertu Adelaidu posetilo je 2.000. ljudi
- Koncert u Melburnu posetilo je 4.000 ljudi
- Koncert u Brizbejnu posetilo je 2.000 ljudi
- Ceca je na put u Australiju ponela 34 haljine i 25 pari cipela
- U „zemlji kengura“ se vozila limuzinom čije rentiranje košta 300 evra po danu
- Čak 90 policajaca bilo je zaduženo za bezbednost folk dive
- U Australiji je pratila frizerka Svetlana Bubanja Bucka

Izovr, Foto: Alo

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар