Većina pevača već je ugovorila nastup za “najluđu” noć. Nije tajna da će to biti idealna prilika da u 2011. uđu bogatiji za nekoliko desetina hiljada evra.

U Beogradu će 2010. ispratiti najveće zvezde srpske estrade, ali i iz regiona. Velika novogodišnja žurka sprema se u “Beogradskoj areni”, gde će zajednički koncert održati pop kantautor Vlado Georgiev i jedan od najpopularnijih folk pevača na prostoru bivše Jugoslavije Haris Džinović. Spektakularno će biti i u foajeu Sava centra, gde će posetioce zabavljati tri pop zvezde – Željko Joksimović, Nataša Bekvalac i Nina Badrić, a posle ponoći kao “pojačanje” stići će i majstor za dobar štimung Ljubiša Stojanović Luis.

Kako saznajemo, Ninin novogodišnji honorar iznosiće oko 40.000 evra, Natašin 35.000 evra, dok će Željko Joksimović dobiti najviše – 50.000 evra. U noći između stare i Nove godine sa Joksimovićem biće i njegova devojka – voditeljka Jovana Janković, novosadska “šećerlema” doći će bez supruga Danila Dače Ikodinovića, dok će Nina Badrić iz Zagreba doputovati sa mužem Bernardom Krasnićem i prijateljima. Stotinak metara dalje, pevaće još jedna hrvatska zvezda. Reč je o Toniju Cetinskom, koji će novogodišnju noć provesti radno u hotelu “Kontinental” i to za 40.000 evra.

Dobra zabava uz zvezde estrade očekuje i one koji odluče da “najluđu” noć provedu na Kopaoniku. U hotelu “Grand” pevaće Milan Topalović Topalko i Radmila Manojlović. U “Srebrnoj lisici” nastupiće Dragica Radosavljević Cakana.

U hotelu “Palisad” na Zlatiboru doček je uz pesme Ane Bekute.

Među prvima novogodišnju “tezgu” ugovorila je Seka Aleksić. Popularna folkerka pevaće u Cirihu za 50.000 evra.

Saša Matić zabavljaće goste hotela “Rizort” u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, čiji je jedan od vlasnika nekadašnji teniser Bruno Orešar.

Najveća hrvatska zvezda Severina Vučković pevaće 31. decembra i 1. januara u hotelu “Splendid” u Bečićima. Njen muzički mentor i prijatelj Goran Bregović sa “Orkestrom za svadbe i sahrane” nastupiće u jednom moskovskom klubu zatvorenog tipa, gde će pevati i italijanski pevač Toto Kotunjo, nekadašnji pobednik “Evrosonga”.

Pop pevačica Ana Nikolić za Novu godinu zaradiće, navodno, 50.000 evra. Atraktivna Paraćinka pevaće 31. decembra u Budvi, a sutradan u Igalu.

U budvanskom klubu “Trokadero” nastupiće Jelena Karleuša, dok će Aca Lukas i grupa “Regina” 31. decembra i 1. januara pevati u hotelu “Palas” u Petrovcu.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар