Pevač Džej Ramadanovski brutalno je pretučen pre nekoliko dana u Knez Mihailovoj ulici od strane nepoznatih momaka samo zato što je Rom, saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih folk zvezdi.

- Džej je normalno šetao sa devojkom Andrijanom pored hotela „Mažestik“ kada su ti momci prišli. Srdačan kao što jeste, on ih je čak i pozdravio kulturno i fino, međutim, oni nisu želeli da se upoznaju sa njim, već su mu očigledno i prišli sa namerom da ga prebiju. Kako mi je ispričao, odjednom su krenuli da ga udaraju pesnicama po glavi i deru se: „Šta hoćeš ti, pi*ka ti materina ciganska?!“ - rekao je za „Alo!“ pevačev blizak prijatelj, i dodao da je Džej pokušao da smiri situaciju, ali ga napadači nisi slušali već samo udarali.

- Pošto ih je bilo dvojica, uspeli su da ga obore na zemlju. U jednom trenutku Džej je pokušao da ustane, ali mu je jedan od njih prišao i šutnuo ga uz reči: „Gde ćeš ti, pi*ko ciganska“. Kada su ostvarili svoju nameru, pobegli su glavom bez obzira. Džej je odatle otišao kući, nije želeo da zove policiju i pravi skandal oko toga, posebno jer ih dobro nisu videli i misli da ne bi mogao da ih prepozna. Iskreno, sreća je što nema nijedan prelom niti teže povrede, samo modrice na licu i telu - zaključuje naš izvor.
U želji da od Džeja čujemo izjavu ovim povodom, pozvali smo folk zvezdu, ali je on ostao nedostupan do zaključenja ovog broja. Ipak, da ne želi da oko situacije pravi famu, svedoči njegova izjava koju je dao za portal „story“:
- Napali su me neki klinci narkomani, mislim da ih je bilo dvojica, sve se desilo iznenada. Osećam se dobro, nisam ozbiljno povređen - izjavio je Ramadanovski. (Foto: Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар