Sergej Trifunović postaje voditelj! Popularni glumac će na MTV-ju voditi emisiju „Hitorama" sa pevačicom hrvatskog sastava „Lolobriđida" Idom Prester!

Oni će u svakoj epizodi ugostiti najtraženije bendove, ali i vodeće zvezde iz celog regiona, od kojih se neke nikada ranije nisu pojavile na MTV-ju.
Muzičke zvezde publici će se predstaviti živim izvođenjem svojih pesama i velikih MTV hitova. Intervjui „bez dlake na jeziku" i reportaže iz prestonica eks-Ju regiona upotpuniće zabavu publike, koja se odluči da petak veče provede uz MTV. „Hitorama" predstavlja najveći regionalni muzički šou koji će moći da prate gledaoci iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH i Makedonije. Prva emisija, u kojoj će učestvovati Masimo Savić, zakazana je za petak, 26. novembar u 20 sati.

- Napokon se kod nas dogodila jedna emisija koja je, prema mom mišljenju, kombinacija „Hita meseca" koji smo nekada voleli i šoua Džulsa Holanda, sa više stejdževa i fenomenalnim uslovima za živu svirku. Veoma me raduje što sam, kao umetnik koji je u karijeri mnogo toga napravio upravo živim izvođenjima, od MTV-ja odabran za gosta u prvoj emisiji - rekao je Masimo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар