deci s ljubavlju
Seka Aleksić javno pozvala sve svoje kolege da zajedno pomognu Kraljevu!

Seka je na svom facebook profilu javno pozvala svoje kolege da joj se pridruže u novoj humanitarnoj akciji.Objavivši sledeći tekst:

"Ljudi, evo idealne prilike da se pojedinci dokažu i razbiju predrasude o sebi....

Jasno je svima već koliko sam uradila humanitarnih akcija i pre mog humanitarnog fonda kao i od kada sam ga osnovala pa sve do sada.

Elem, mnogo puta smo svi mogli da pročitamo kako pojedine kolege i koleginice najavljuju bavljenje humanitarnim radom, obećavaju manjini ili većini "bolje sutra" ili neku vrstu pomoći, ali na žalost ( ili možda i sreću jer ko zna možda bi to nekome i preselo) od toga ostane samo nešto što je neko u nekom trenutku nalupetao iz njemu poznatih razloga...

Ruku na srce , znam da ima mojih kolega koji se zaista na jedan fin i iskren način bave humanitarnim radom...Zatim ne mogu zaboraviti humanitarni koncert u Sr.Mitrovici za malu Miru gde se zaista odazvalo dosta mojih kolega ali... i tu je bilo onih koji baš taj dan ( i ako je bio radni dan jer sam baš gledala da nije vikend jer tada obično većina  negde radi) nisu u zemlji, otišli su do tetke da joj odnesu lek, pukla im guma uz put i milion razloga samo da ne dođu. Takve ne bih ni da imenujem, ali kolege koje su bile zaista mogu samo da pohvalim.

Kada sam osnovala humanitarni fond, razni "nitkovi" su počeli da pričaju da to radim samo zbog popularnosti ( e tu sam te pojedince i sačekala)   JEL TAKO??? PA RADITE I VI TO ZBOG POPULARNOSTI, EVO IDEALNE PRILIKE DA SE DOKAŽETE I POKAŽETE KOLIKO STE MOĆNI...DA VAS VIDIM SADA??? GDE STE SE SAKRILI???

JA ZAISTA ŽELIM DA I VI KAO I JA POMAŽETE DRUGIMA (pa nazovite to kako god želite) ...

EVO JA JAVNO POZIVAM.....SVE KOLEGE I KOLEGINICE DA ORGANIZUJEMO HUMANITARNI KONCERT ZA POMOC LJUDIMA IZ KRALJEVA KOJIMA JE ZEMLJOTRES UNIŠTIO DOMOVE!!!

Pozivam SVE SVE SVE SVE SVE SVE da mi se pridruže i pomognu tim ljudima. Hajmo da vidimo koliko će se vas javiti sa željom da učestvuju u ovoj akciji?!

POZIVAM BEOGRADSKU ARENU DA NAM USTUPI DAN ZA ORGANIZOVANJE KONCERTA BEZ NADOKNADE A ZNA SE KOLIKO KOŠTA JEDAN DAN DA BI SE ODRŽAO KONCERT (25.000 EURA)...

Naša zemlja ima toliko zvezda i da se svi skupimo i uz simboličnu cenu karte SIGURNA SAM DA MOZEMO POMOĆI KRALJEVU.

JA SAM SPREMNA ZA OVAJ HUMANITARNI GEST A VI DRAGE KOLEGE???"

Ostalo je da vidimo da li će se i u kom broju kolege i koleginice odazvati na ovako lepu inicijativu Aleksićke.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар