Finalisti prvog "VIP Survajvera" su pevačica Goca Tržan (36), manekenka Katarina Vučetić (27), reper Toni Zen (27) i voditelj Andrej Maričić (30). Prema saznanjima "Sveta“, za nagradu od 50.000 evra boriće se baš ovo četvoro Robinzona, a pobednik će biti izabran uživo u velikom finalu, u januaru na Prvoj srpskoj televiziji. Izvor "Sveta" blizak produkciji ovog rijalitija otkriva da su već krenula lobiranja i da ovo četvoro takmičara mora i u civilstvu da nastavi takmičenje kako bi došli do vredne nagrade.

"Goca, Kaća, Toni i Andrej su finalisti i oni će morati da se i dalje bore za naklonost svojih dojučerašnjih saplemenika, jer sve na ostrvu pada u vodu ukoliko ostatak plemenskog veća sredinom januara odluči drugačije. Naime, na poslednjem plemenskom savetu na Filipinima, voditelj Andreja Milošević je takmičarima saopštio iznenađenje da neće tamo birati šampiona, već da če to učiniti uživo u Beogradu“, kaže naš sagovornik i dodaje: "Ono što je opšti utisak svih, pa i članova produkcije, kojih je na Filipinima bilo nekoliko stotina, je da su finalisti potpuno iznenađujuće osobe i da na kladionicama niko ne bi osvojio pare. Jer, na početku su svi bili ubeđeni da će Gocu izbaciti zbog ’pametovanja’, Tonija zbog dosade, Andreja zbog nesuvislih izjava i ponašanja, a Kaću zbog lepote na koju će ostale takmičarke da budu ljubomorne. Ispostavilo se da su taktika i borbe presudile“.


Pobednika prvog srpskog "VIP Survajvera" i osvajača nagrade od 50.000 evra izabraće svi učesnici, glasanjem uživo u velikom finalu koje će na televiziji Prva biti održano sredinom januara. Gledaoci "Survajvera“ svojim glasovima izabraće omiljenog takmičara koji će takođe dobiti vrednu nagradu – džip.
Svako od finalista ima svoj način da se bori za glasove dojučerašnjih kolega. Andrej Maričić otvorio je nekoliko svojih fan stranica na "Fejsbuku“ i gotovo svakodnevno je u kontaktu sa ostatkom plemenskih sapatnika, pa se tako bori za svaki glas. Iako je, po onom viđenom do sad, uglavnom gledaoce, ali i takmičare na ostrvu, zabavljao svojim neartikulisanim ponašanjem i ne baš inteligentnim izjavama, on je možda i najveći favorit za pobedu, jer ostale glasače (bivše takmičare) prilično nervira prenaglašeno eksponiranje Goce Tržan i Katarine Vučetić, koje se ne skidaju sa naslovnih strana svih pisanih medija. Toni Zen je potpuni autsajder, jer se na ostrvu ponašao prilično zatvoreno i nezameranjem, snagom i požrtvovanim borbama je dospeo do finala.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар