Više tužilaštvo u Beogradu napisalo je optužnicu protiv Svetlane - Cece Ražnatović i njene sestre Lidije Veličković-Ocokoljić kojom ih tereti da su od 2000. do 2003. godine od prodaje devet igrača fudbalskog kluba "Obilić" nezakonito stekle 235 miliona dinara, saznaje “Blic” .

Nacrt optužnice u koju je “Blic” ekskluzivno imao uvid biće predat Višem sudu u Beogradu narednih dana. Poznata folk pevačica se tereti i za nedozvoljeno posedovanje veće količine vatrenog oružja.

Ražnatovićeva je optužena da je kao direktorka kluba "Obilić" deo novca od prodaje igrača uzimala za sebe, dok se njena sestra tereti da je kao sekretarica kluba otvarala račune na koje su stizale pojedine uplate.

U optužnici se, između ostalog, navodi da je od prodaje Miroslava Savića grčkom "Arisu" 25. januara 2000, njegov menadžer Darko Šušnjar predao Ražnatovićevoj na ruke 720.000 maraka, nakon što je uzeo svoju proviziju od 80.000.

Od prodaje Saše Vicikneza i Zorana Rankovića kineskom "Šangaju" u martu 2000, što nije evidentirano u knjigovodstvu "Oblilića", Ražnatovićevoj je isti menadžer predao na ruke 360.000 dolara, a za sebe zadržao opet 10 odsto - 40.000 dolara.

O tome šta je pisala JK na svojoj Facebook stranici o Ceci možete pročitati u vesti koju smo prethodno preneli ovde.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар