maja-zezelj
Poznata voditeljka RTS-a, Maja Žeželj uspešno se oporavlja od endotoksičnog šoka koji je doživela pre nepunih mesec dana. Povodom toga njena porodica je izdala saopštenje.

“Radosni smo što svim prijateljima, kolegama i nepoznatim ljudima koji su nas podržavali, danas saopštavamo da se naša Maja uspešno oporavlja.

Posle 29 dana dramatične borbe sa endotoksičkim šokom, Maja je prebačena sa odeljenja intenzivne nege na standardno odeljenje radi daljeg lečenja.

Njenu pobedu nad bolešću omogućio je izuzetan tim lekara Urgentnog centra i Kliničko-bolničkog centra Beograd. Njihova stručnost, požrtvovanje i posvećenost poslu, njihova istrajnost da minimalne Majine šanse pretvore u Majin trijumf, zaslužili su večito poštovanje i zahvalnost naše porodice.

Maja jeste pobedila posledice bolesti, ali su srpski lekari nadjačali uzrok njene bolesti”, navodi se u saopštenju.

Oni dalje ističu da će “pamtiti drage prijatelje koji su bili uz nas tokom najtežih dana i njihovu spremnost da pomognu Maji. Neizmernu zahvalnost dugujemo nepoznatim ljudima koji su se imenom i prezimenom upisali da joj pomognu. Njihova podrška, molitve i pozitivna energija uticala je na sve nas. Nadamo se da će mnogi od 240 hiljada spremnih da pomognu Maji, dati krv drugim ljudima u nevolji”.
Nakon oporavka zamolili su da im se obezbedi apsolutni mir, kao što se to i ranije poštovalo, kako bi se Maja potpuno oporavila, te da se nadaju da će je uskoro videti opet na malim ekranima.  (Blic)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар