natalija-trik-fx
Najgledaniji rijaliti „Farma“ mogao bi lako da se pretvori u sapunicu ukoliko se sumnje Natalije iz grupe „Trik FX“ da je u blagoslovenom stanju pokažu opravdanim!

Pretpostavka da je trudna ne bi toliko šokirala denserku i dovela situaciju do ivice nezapamćenog skandala da je tokom poslednja dva meseca boravila u svom domu u Zemunu. Ali, pošto Natalija već dva meseca živi na seoskom imanju u Lisoviću, fizički odvojena od supruga Sanija, logično je da će se postaviti pitanje: Ako je noseća, ko je otac deteta?
Kako „Alo!“ saznaje, drama je počela kada se Natalija požalila da joj kasni menstruacija, a onda je tražila od produkcije da je pregleda lekar. Dodatni razlog za paniku bilo je i to što Sanijeva supruga u poslednje vreme ima česte mučnine i oseća se iznemoglo.
- Natalija se pre nekoliko dana požalila da joj kasni menstruacija i da konstantno ima mučnine i oseća iznemoglost. Ljudi iz produkcije nisu želeli da stvar prepuste slučaju, pa su hitno pozvali doktora da je pregleda, a po njihovoj preporuci, pevačici je juče urađen i test za trudnoću. Šta su pokazali nalazi i dalje se drži u strogoj tajnosti, a produkcija će dalje postupati u skladu sa onim šta se otkrije, vodeći brižljivo računa o eventualnim posledicama – priča za „Alo!“ izbor blizak organizatorima „Farme“.
Uprkos tome što su producenti „Farme“ hitno reagovali i pevačici obezbedili adekvatan lekarski pregled i odlučili da ništa ne govore dok ne dobiju rezultate kako ne bi povredili ni nju, niti članove njene porodice, vest o Natalijinom stanju ubrzo se proširila po najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji. Naravno, pošto je nemoguće sprečiti bilo koga da priča, juče u toku direktnog prenosa, Baki je ostalim farmerima ispričao šta se dešava.
- Odveli su je da da mokraću i uradi test – rekao je reper pred kamerama, mislivši da ga gledaoci neće razumeti.
Čitava situacija biće razrešena kada rezultati stignu i sazna se da li je denserka trudna, u klimaksu, ili su njeni simptomi posledica nečeg sasvim trećeg, a tada će se i znati u kojem smeru će se odvijati odnosi kako na farmi, tako i u spoljnom svetu. U svakom slučaju, rasplet sledi… (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар