JK SE BRANI: Koncert sam otkazala zbog tehničkih problema, jer oprema nije mogla da stigne na vreme u Makedoniju

Folk pevačici Jeleni Karleuši otkazan je koncert koji je 20. novembra trebalo da održi u skopskom centru „Boris Trajkovski”! Kako Press saznaje, organizatori su u utorak veče pozvali JK i saopštili joj da se koncert neće održati jer je prodato malo karata, a hala prima 10.000 posetilaca. Pevačica sa druge strane tvrdi da je rasprodala koncert, a da je on odložen zbog tehničkih problema.

Prema rečima sagovornika Pressa iz centra „Boris Trajkovski”, Karleuša je navodno „pukla” sa prodajom karata jer je šest dana posle njenog nastupa zakazan i koncert folk zvezde Svetlane Ražnatović, koji je odavno rasprodat.

- JK je još jednom potvrdila da je daleko ispod Cece! Iako je imala odličnu reklamu, na šalteru u našoj hali prodala je stotinak karata, a hala za koncerte prima 10.000 ljudi. Budući da je nekoliko puta u medijima najavljivala spektakl, uskočila je samoj sebi u stomak – navodi sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

U toku jučerašnjeg dana Karleuša je poslala saopštenje u kome je potvrdila da je koncert u Skoplju otkazan, ali demantuje da je uzrok mala prodaja karata.

- Obaveštavam da će koncert Jelene Karleuše „All about Diva” u Skoplju biti odložen zbog tehničkih problema. Zbog komplikovane procedure i pravnih poteškoća, celokupna oprema i tehnika neće stići na vreme iz Srbije. Da ne bude zabune, Jelena je prodala ceo koncert – naveo je Zoran Birtašević, portparol Jelene Karleuše.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je nedavno izjavila za nedeljnik „Skandal” da sprema spektakl u Skoplju i da će „oduvati” Cecu koja ima koncert posle nje.

- Mojim fanovima u regionu obećavam šou koji će ih, sigurna sam, ostaviti bez daha. Čula sam da u tom periodu koncerte imaju i druge pevačice, tako da je izazov veći da na „terenu” pokažem koliko sam moćna. Posle mene, nastupi drugih izvođača izgledaće kao obična tezga. Želim im sreću i unapred izjavljujem saučešće – rekla je Karleuša. (Press)

Pročitajte i druge članke o Jeleni Karleuši, ali i veoma poznatoj kolumni u Kuriru.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар