Na pomolu je još jedna ljubavna romansa u “Farmi“, i to između manekenke Irene Šućur i repera Stefana iz grupe THC. Irena i Stefan koji se muvaju od ulaska na farmu su se, izgleda, tokom sinoćnje žurke konačno poljubili.

Negde oko četiri ujutru, kada su već popili dosta alkohola, Irena i Stefan su sedeli pripijeni jedno uz drugo, mazili su se, kikotali, i dodirivali. Reper je dugo ljubio Irenu u vrat, potom joj je dodirivao i ljubio noge, a Irena se samo smeškala i uživala.

U jednom trenutku, Stefan ju je ljubio po licu i činilo se kao da je pao i prvi poljubac. Između njih se očigledno rađa ljubav, a to je bilo jasno pre nekoliko dana kada su se dobro dovatili.

Naime, dok je Irena Stefanu sedela u krilu, za kuhinjskim stolu, on je iskoristio trenutak i nonšalantno je zavukao ruku ispod njenog džempera, mazeći je po leđima.

Ireni su ova pipkanja itekako prijala, što je dokazala i sinoć kada je Stefan prešao granicu prijateljstva. Inače, njih dvoje su od samog ulaska pokazivali naklonost jedno prema drugom, i kako sada stvari stoje iz njihovih postupaka se može zaključiti da ih veže “nešto više”.

Ženski poljubac
Irena i Stefan nisu jedini koji su se poljubii tokom sinoćne žurke. To isto, samo više iz šale, oko jedan sat posle ponoći učinile su i Vendi i Kaća.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар