VIP seljaci su u duel poslali Ekrema, koji je i suzu pustio jer mu se očito ne ide. Publika je najmanje glasova dala Ireni. Zbog "slučaja pisamce iz toaleta" Li Men i Bane su direktno nominovani.

"Pa vidi, ja ne mogu ništa da kažem, jer ja ne mrzim ove ljude, razumiješ. I ja sam davao možda osobi kojoj i nije trebalo. Evo ja sam ovđe skoro dva meseca i ako treba da idem kući nema problema", rekao je Ekrem i pustio suzu.

Umesto Ognjena imanje je ove subote posetila Aleksandra koja je vodila izbor za dueliste, a od Zadruge je farmerima donela dva pisma. Ni u jednom im se nije pisalo dobro. Jedno je značilo da su pali zadatak “Bračni drugovi“, a drugo da su kandidati za ispadanje ove nedelje, pored "demokratski izabranih" Ekrema I Irene, i Bane i Li Men zbog kršenja pravila.

Povratnica na imanje, Kaća je pre glasanja "morala da saopšti da je saznala" da je Li Men urgirao da štapiće, pre dve nedelje, farmeri daju njoj, a povredilo ju je i što joj je Zlata dala štapić, pa joj je vratila.

Bata je "zbog poznanstva od 20 godina sa Zlatom" štapić dao Ekremu. Isto je uradila i Zorana iako joj je Ekrem "veri gud i najs", a Eva je štapić dala Zlati jer je "ona jača".

"Ovo je veoma nezgodna situacija, može da me ujede i kao pas ali ja ću ostati ista prema njoj. Ipak i dalje nije jasno kako nekog možeš zvati ljubavi i dati mu štapić", rekla je Vendi i dala štapić suparnici Zlati.

Ekremu su štapić dali i Peja, Sanja i Baki jer je "Ekrem najjači i treba da se vrati".

Natalija je konstatovala da je veoma, veoma napeto i veruje da njen štapić "neće ništa poremetiti", pa je glasala za Ekrema, kao i Bane jer ne može protiv "keve sa Farme"...

"Aca je na farmi dobio hroničnu upalu zgloba i jednog dobrog drugara", kojem je ipak dao štapić...

Pred Ekremom su se gomilali štapići, a većina je konstatovala da im je on omiljeni farmer, ali Zlatu "znaju već, 10, 20, 30... godina" pa ne mogu da joj daju štapiće...

Gazdu Stefana je "kopkalo" koliko će ljudi glasati za Ekrema, pa je ovo i prilika da se to upravo otkrije i štapić dao Zlati koja je morala da odgovori Katarini i Vendi.

"Vi znate da sam imala želju da idem kući i to sam i mislila. Kaća, kada si rekla da ti se ide kući verovala sam da i ti stojiš iza svojih reči. Samo sam ispoštovala njenu želju i dala joj štapić, a to što ona ima učiteljice takve kakve ima neka razmisli šta će dalje. Samo sam mislila da je ozbilja, nisma želela da je oteram sa farme", konačno je objasnila Zlata na šta je Vendi samo klimnula glavom.

Farmeri su prethodne noći imali i zadatak "Bračni parovi", a ukoliko ga uspešno ispune dobiće sve potrebne namirnice...

Međutim, kao i većinu zadataka VIP seljaci ni ovaj nisu uspeli da urade kako treba jer dva para - Peja i Vendi i Baki i Sanja nisu poštovali pravila, pa su se drugi uzalud trudili. Peja I Vendi su glumili pravi balkanski par – nisu mogli da se podnesu, jer su pred razvodom, pa su uglavnom bili razdvojeni.

Zadruzi se to nije svidelo, pa je saopštila farmerima da su “pali“ zadatak.

"Zadrugu su drugi parovi oduševili jer bili nežni i pažljivi prema bračnim drugovima, ali za ispunjenje nije bilo dovoljno da učestvuje većina već svi."

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар