Gazdarica Kaća odabrala je sluge po jednostavnom sistemu - oni koji svih ovih nedelja nisu bili sluge, a to su "Akro Nata" i "Akro Bata". Jedan od članova "akrobatske" porodice iz tima Eve Ras završiće ovu nedelju u duelu. Natalija je sa osmehom i optimizmom prihvatila vest o tome da će služiti Kaću, a Bata je bio nešto rečitiji.

"Nadam se samo da gazdarica neće bukvalno shvatiti termin 'sluge', i terati nas da radimo nešto što se kosi sa pravilima Farme, kao što je čišćenje tuđeg nereda", rekao je pevač koji je pre nekoliko nedelja prvi otvorio "sezonu lova" na gazdaricu, odnosno njenu higijenu. Bata je tada famozno poručio Kaći da "dok se ona šminka po ceo dan, ostali nalaze njene prljave gaće".

Kaća je u igri istine insistirala da Batu nije postavila za slugu iz osvete, ali pitanje je da li joj ostali veruju... "Ljubomora je ljubomora", prokomentarisao je Boki. A saznali smo kako će Ekrem čestitati Vendi rođendan.

"Od tebe očekujem da mi izvedeš jedan od svoja dva hita", rekla je ona "Gospodi", koji se nadao da će imati dovoljno cigareta za feštu, jer kada nema cigarete, "nije sav svoj". Od Ekrema će Vendi dobiti čestitku, ali je od Bakija dobila uvrede, pošto je denser uveren da je ona umešala prste u odabir sluga. "Nemam udela u tome", kratko je rekla Vendi.

Baki je dočekao i Ekrema, kom je jasno i glasno postavio pitanje - da li je zaljubljen u Vendi, i da li bi spavao sa njom. Zbunjeni Gospoda na oba pitanja odgovorio je "ne".

Pogledajte i ostale vesti o Farmi 3 2010. u Srbiji ovde.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар