Napokon je počeo prvi serijal „Survivora“ sa poznatim ličnostima, a gledaoci „Prve televizije“ imali su priliku da u startnoj epizodi vide kako se učesnici snalaze na nepoznatom terenu. Muškarci i žene su podeljeni u posebne ekipe, a po dvoje iz svakog tima je otišlo na lokalnu pijacu da nabavi osnovne namirnice.

Prva epizoda završila se cenkanjem sa lokalnim stanovništvom, a glavni cilj pevača Kneza i njegovog mlađeg kolege Nikole Rokvića, predstavnika muške ekipe, kao i pevačice Goce Tržan i slikarke Biljane Cincarević iz ženskog tabora, bio je da nabave sredstvo kojim će upaliti vatru. Međutim, više sreće su imali muškarci koji su kupili lupu, dok su Biljana i Goca ostale praznih šaka.

Kada su se vratile u kamp, devojke su umesto da se posvete izgradnji kampa prvo rešile da pronađu adekvatno mesto gde će obavljati fiziološke potrebe. Ne razmišljajući o tome da im treba krov nad glavom, krenule su da lutaju po džungli ne bi li našle mesto koje će im služiti kao toalet.

U ekipi muškaraca prioriteti su sasvim drugačiji, a organizacija rada im je na prvom mestu, te što se njih tiče za sada sve ide po planu. Međutim, ono što će večeras verovatno iznenaditi sve gledaoce je to što kod muškaraca ne postoji ni trunka saosećanja prema devojkama, već se bodre tako što priželjkuju da žene ostanu bez kreveta, krova…

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар