Temperamentna nišlijka kaže da je doživela šok kada je čula da njena koleginica priča na Farmi kako joj je ona prenela trač iz spoljnog sveta da je spavala sa Banetom! Upravo zbog te Natalijine obmane, Maja je odlučila da tuži jednu od najkontroverznijih farmerki.

"Uzeću joj sve pare koje bude zaradila na Farmi! Tražiću odštetu od 20.000 evra! Kada su pre nekoliko dana svi bivši učesnici rijalitija došli na 'Farmu', a među njima i ja, rekla sam Nataliji samo da je pozdravio muž i da se smiri, ali je i to više bilo rečeno kroz šalu, jer smo se posle toga svi smejali", rekal je Maja Nikolić.

"Mnogo me je pogodila laž koju je izgovorila ta dvolična osoba. Decidirano tvrdim da joj nisam rekla kako se priča da je spavala sa Banetom, što će snimci dokazati. Sada su organizatori 'Farme' ljuti na mene i više me neće zvati da gostujem u emisijama, a ja to nisam zaslužila", ogorčena je Maja Nikolić.

Inače, kada je Maja čula šta njena koleginica priča, pozvala je Sanija, ali joj on, kao ni novinarima "Kurira", nije odgovarao na pozive i poruke.

Epilog ove priče je kristalno jasan, a kojim će se argumentima Natalija braniti na sudu, znaćemo kada bude napustila najpoznatije seosko imanje.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар