Dugo najavljivani rijaliti „Survajver“(“Survivor”), koji će predstaviti poznate ličnosti u nešto drugačijem svetlu, počinje da se emituje večeras (22.00) na Prvoj. Pre polaska na Filipine, producenti su obećali da zvezde neće imati nikakve privilegije, a da je tako zaista i bilo, videće se već u prvoj epizodi.

Umesto udobnog putovanja klimatizovanim automobilima, ili barem autobusima, “vipovci” su do cilja morali da pešače. Iako su na početku delovali vrlo poletno i puni energije, pred kraj “šetnje” kroz pirinčana polja, blato i bare, na kojima su morali da koriste skele, mnogima je „Survajver“ preseo.

A tek kad su došli na prvo odredište čekalo ih je neprijatno iznenađenje. Vest koju je saopštio domaćin Andrija Milošević (na slici) dovela je do očaja ženski deo ekipe. Ipak, usledio je prvi zadatak od kojeg su učesnici, posle prvobitnog šoka, uspeli da naprave pravu komediju i mnogo smeha.

Andrija, koji se treći put našao u ulozi domaćina, otkriva da su se smeh i suze smenjivali tokom svih 38 dana boravka na Filipinima.

- Najviše sam se smejao ja, ali meni je bilo lako gledati. Učestvovati je mnogo teže. Ipak, bez obzira na sva iznenađenja koja smo im pripremili, sjajno su sve podneli. Moram priznati da su žene bile ravnopravne i iz sezone u sezonu pokazuju koliko zaista više nema razlike između polova – zaključuje Milošević.

A da li je zaista tako, gledaćete od petka veče na Prvoj gde vas čekaju: pevačice Goca Tržan, Vesna Zmijanac, Aleksandra Perović, Jelena Mrkić, njihove muške kolege Nikola Rokvić, Knez, Marko Bulat, Toni Petkovski, slikarka Biljana Cincarević, glumac Miloš Vlalukin, voditelj Andrej Maričić, manekenke Bojana Barović, Katarina Vučetić i Nikolija Jovanović, odbojkaš Edin Škorić i baletski igrač Milan Rus. (Novosti.rs)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар