Biće seksa jedino ako neko pokuša da me obljubi. Šou će početi tek kad ja uđem. Iz rijalitija ću izaći bogatija za 100.000 evra
Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi večeras će se pridružiti ostalim farmerima na Pinkovom seoskom imanju u Lisoviću i pokušati da se domogne nagrade vredne 100.000 evra! Kontroverzna starleta poručuje da će tek njenim dolaskom početi pravi šou i da će upražnjavati seks pred kamerama samo ako je neko siluje!

- Samo idiot može da upražnjava seks pred kamerama! Imaću seks samo ako neko pokuša da me siluje! Što se tiče ostalih farmera, prognoziram da će već sledeće nedelje pasti seks između Peje i manekenke Jelene Stožinić. Bane će sigurno smuvati Katarinu, ali on nakon „Farme" obavezno mora da ode na doškolovanje u Holandiju, s obzirom na to da se još nije opredelio da li voli dečake ili devojčice. S jedne strane ne skida pogled sa Katarine, a s druge balavi nad Bakijem. On radi i na struju i na baterije - kroz osmeh je prokomentarisala Vendi.

Cimeri su dosadni

Ona poručuje da su joj budući cimeri izuzetno dosadni.
- Svi škripe, prepričavaju neke glupe dogodovštine i, što je najgore, zasmejavaju jedni druge zastarelim vicevima. Možda se još uvek nisu dovoljno razdrmali, pa sve izgleda veoma sterilno. Pokušavaju da vrbuju jedni druge, ne znaju da igraju, predstavljaju se kao fini i kulturni i uopšte nisu kreativni. Večeras, kada ja uđem, počinje pravi šou! - poručila je Vendi.

Starleta kaže da će joj glavna taktika na imanju biti - korišćenje mozga.
- Najteže će mi pasti da slušam prazne, glupe i dosadne priče usred noći. Moj mozak će mi biti glavna taktika, a znanje ću crpeti u neograničenim količinama. Pametno ću igrati i u svakom trenutku ću pokazati svoju socijalnu inteligenciju, visprenost i mudrost. Imperativ mi je da pobedim! - samouverena je pevačica.

Moje vreme dolazi

Vendi kaže da će joj nakon „Farme" biti mnogo lakše da se probije u estradne vode i podseti publiku na svoju pesmu „Praćnuo se šarančić".
- Težim da opravdam svoj trud na terenu. Nisam zastupljena na malim ekranima i na neki način sam limitirana. Moje vreme tek dolazi, a publici ću pokazati šta je umetnost. Ljudi moraju da vide šta znači žena sa socijalnom inteligencijom. „Farma" će mi biti dovoljna reklama za ono što želim da uradim, a da pri tom ne izlazim ljudima iz rerne - rekla je pevačica koja često nastupa u restoranu koleginice Zorice Marković.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар