Danijela Jankov, voditeljka „Prve televizije“, ovih dana našla se na udaru bugarskih medija, koji pišu o njenom razvodu od najveće bugarske TV zvezde Andreja Arnaudova.
U nizu skandaloznih detalja navodi se između ostalog da je Danijela muža ostavila zbog toga što se drogirao, a da je ona, osim što je bolovala od bulimije, u Srbiji imala tajnog ljubavnika. Spekulisalo se i da se vratila starom dečku, srpskom glumcu Nenadu Stojmenoviću, koji se u međuvremenu oženio. Pojedini listovi su otišli toliko daleko da su čak unajmili vidovitu ženu, koja je prognozirala njeno pomirenje sa bivšim suprugom.

- Istina je da sve to piše na bugarskim sajtovima, upoznata sam u vezi s tim, ali me to nimalo ne iznenađuje. Ono što objavljuju bugarski tabloidi, takozvana žuta štampa, uglavnom se graniči sa naučnom fantastikom. To sam spoznala u te tri i po godine, koliko sam živela u Bugarskoj, pa i ranije, dok smo se Andrej i ja zabavljali. Bili smo na naslovnim stranama, rame uz rame s vodećim političarima, a mediji su nas venčavali svake sedmice, bila sam trudna svakog meseca, pa su pisali da su moji roditelji protiv njega, pa njegovi protiv mene, a ništa od toga nije bilo tačno. Na kraju smo ih posle svega iznenadili svadbom, a sa njegovom mamom sam se odlično slagala - priča Danijela za „Alo!“ i dodaje:
- Tako je bilo i u vezi s razvodom, razne spekulacije, nagađanja. Nema svrhe da se godinama razvlačim po sudovima da bi dobila tužbu protiv njih, jer to se retko dešava, a troškovi su veći od odštete. Zbog toga sam to na kraju bila prihvatila kao neminovnost.
Na pitanje zašto su u vezi s razlogom razvoda bugarski tabloidi pomenuli da se njen bivši suprug drogirao, zašto nisu napisali recimo da je gej ili da ga je zatekla s ljubavnicom, poznata voditeljka kaže:
- Mislite da nisu i to pisali? Nemate vi toliko mašte koliko oni mogu da smisle sve i svašta.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар