seka-aleksic-koncert-u-areni

Još samo dva dana nas deli od spektakularnog koncerta Svetlane Seke Aleksić koji će se održati u beogradskoj Areni. Za ovaj događaj Seka je odabrala 30 pesama i 13 odevnih kombinacija, ali nije sigurna da će uspeti sve da izmenja tokom koncerta.

Zbog priprema za koncert odustala je od bračnog putovanja, ali joj uživanje sa svojim suprugom Veljkom ne manjka, tu su masaže i vežbe.

Seka kaže da je imala nameru da, prilikom izvođenja svake pesme ima drugačiju kreaciju, ali je to prosto tehnički neizvodljivo da toliko puta odsustvuje sa scene.
"Moja publika pre svega od mene očekuje pesmu i dobru interpretaciju, pre svega, tako da ču joj to priuštiti, a poseban akcenat stavljam na kvalitetnim instrumentima i živoj muzici ", kaže Seka.

Na pitanje da li su postojale neke posebne pripreme pred koncert, Seka odgovara da je svaka njena priprema posebna na svoj način. "Perfekcionista sam i surovi profesionalac. Svakom detalju sam posvetila punu pažnju uz pomoć ljudi iz Mjuzik Stara i unapred obećavam ljubiteljima dobre pesme da će uživati na mom koncertu maksimalno".

Svoj prvi solistički koncert doživljava kao obavezu prema svim fanovima koji su toliko čekali na ovaj koncert, i za kraj dodaje da nema takmičarski pristup, "nikada se nisam takmičila ni sa kim, osim sa samom sobom. Sama sebi postavljam granice i sama pomeram iste".

Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.

Autor: SAMO PROVERENO




Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар