Kao što je i obećao, ovonedeljni gazda Ekrem Jevrić sve je uradio kako se sa pijace ne bi vratio bez cigareta, pa da bi ih dobio, skinuo se do pojasa i prodavcima u zamenu za svoj najveći porok dao vuneni prsluk.

Tako je Jevrić mislio da je dovoljno samo njegovo pevanje, pa je neprestano ponavljao da će pevati do besvesti, ali su ga prodavci na pijaci terali i da govori nemački, što je njemu veoma teško palo.
Kolika je bila njegova želja za uspehom svedoče i slike na kojima je u jednom trenutku liznuo kremu i gucnuo omekšivač, samo da bi se što više dopao prodavačicama i dobio mnogo proizvoda. Ove nedelje su farmeri odlučili da ne prave predmete za trampu na pijaci, već da svoje lične stvari menjaju za neophodne namirnice. Tako je Limen svoje čarape menjao za omekšivač, Pejine seksi gaće su trampili za kafu, Ekrem je svoje naočare, koje je nosio i u svom prvom spotu, zamenio za brašno i ulje, a vuneni prsluk dao je za cigarete. Vidno raspoloženi, gazda i farmeri krenuli su nazad na imanje i poneli pola pijace, a samo se Ekrem, kao u svojoj pesmi „Gola, gola“, skinuo dopola. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар