Denser poručuje Zdravkoviću, ali i Banetu i Peji, da se okanu njegove supruge, da im on ne bi dolazio na Farmu

Farmerima koji su bacili oko na Nataliju ne piše se dobro.
Njen suprug Sani je na ta flertovanja gledao kao na deo šoua, ali sad je počelo mu da smeta to što bi pojedinci želeli da do kraja rijalitija završe sa atraktivnom pevačicom u senu. A još i javno iskazuju svoje namere. Kap koja je prelila čašu bilo je priznanje Bate Zdravkovića tokom igre istine da mu ona pasuje.

- Žena koja po meni najbolje izgleda i odgovara mi po senzibilitetu i svemu ostalom je Natalija – rekao je pevač, na šta je pomenuta farmerka razvukla osmeh od uva do uva.
Kao da je znao da Saniju više nije svejedno dok mu se muvaju oko žene, Bata je pokušao da se iščupa sledećom rečenicom:

- Pored nje, po osobinama najviše mi se dopada mala Jovana Pajić.
Ali, nije mu mnogo pomoglo. Denser Sani, koji kod kuće prati sva uključenja sa Farme, istrpeo je Banetov „prljavi ples“ sa Natalijom, Pejino lizanje njene zadnjice, međutim, izgleda da mu se sad sve to skupilo i morao je da progovori.

- Znam da je moja žena seksi i prija mi kad joj ljudi dele komplimente. Ali mi smeta kada pojedini farmeri počnu da nasrću na nju. Stoga bih poručio Bati, ali i ostalima:

„Dalje ruke od moje žene, da ne bih ušao unutra da vas naučim kako se igra i bez muzike!“ Sinoć nisam mogao da zaspim dok sam čitao komentare poput: „Izbacite Nataliju! Kako je nije sramota da se ovako ponaša s Banetom, a kući ima klinca od 15 godina?“ Oni ne znaju da je ona drugar sa svima i da zna da postavi granicu. Ali, to će morati da nauče i Bata, i Bane, i Peja! Inače… – nije dovršio svoju misao Sani.

Kao da smo kroz telefonsku slušalicu čuli udarac pesnicom u šaku. Ili je to samo zvuk lošeg signala?!


Seks u najavi

Voditelj i bivši muž Zlate Petrović ne može više da odoli Jeleni Stožinić.
Manekenka sve vreme flertuje s njim, što je za Peju „siguran znak“ da ima prolaz.
- Mnogo mi se dopada. Neću još dugo moći da joj odolevam! - poverio se on u petak uveče jednom od organizatora rijalitija.

Peja se kod njega raspitivao i za skrivena mesta na imanju koja nisu pokrivena kamerama, pa se lako može očekivati da uskoro padne i prvi seks na Farmi. (Kurir)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар