Prins, jedan od najpoznatijih svetskih muzičara, uskoro će održati koncert u Beogradu, najverovatnije 23. novembra. Biće to prilika da publika čuje neke od njegovih najvećih hitova zahvaljujući kojima je ovaj muzičar tokom osamdesetih godina postao pop ikona.

Iako je bilo pregovora da Prins nastupi u Zagrebu i Beogradu, čini se da će se ovaj hitmejker predstaviti samo publici u „Beogradskoj areni“.


- Mi smo dugo pregovarali za taj koncert u Zagrebu, ali ispostavilo se da naša ponuda nije bila dovoljno dobra. Sada se izgleda pojavio neko ko je spreman da plati veću cenu od pola miliona dolara. Nama je to mnogo i mislim da je teško isplativo iako verujem da bi „Arena“ bila puna, ali treba uzeti u obzir da karta ne bude preterano skupa – kaže Vladimir Ivanković, direktor promoterske kuće „Lupa“.

Iako se već više od mesec dana priča o koncertu Prinsa u Beogradu, zvanična potvrda se očekuje za nekoliko dana. Ovaj izuzetno produktivni muzičar ove godine je objavio album „20 Ten“, trideset i treći po redu, a koji je kao i nekoliko prethodnih besplatno delio uz određene novine i časopise jer je pronašao svoju računicu u ovakvoj distribuciji albuma.

Pored toga što je autor brojnih hitova, među kojima su „Purple Rain“, Sexy MF“, „Cream“, „Little Red Corvette“, „Kiss“ i mnogi drugi, Prins je poznat i kao virtuozni multiinstrumentalista, pa tako i članovi njegovog benda moraju da poseduju veoma visok svirački nivo i sposobnost improvizacije. Njegove koncerte osim virtuoznosti karakteriše i nepredvidivost i trenutna inspiracija, pa tako ovaj vrhunski šoumen može na samom početku nastupa da zaređa svoje najveće hitove, a da fank čarolija u nastavku koncerta ni malo ne jenjava. Tome svedoči i 21 rasprodat koncert koliko ih je Prins održao u londonskoj „O2 areni“ pre tri godine.

U „Beogradskoj areni“ još uvek nema potvrde o nastupu ove muzičke legende.

- Nemamo nikakvu zvaničnu informaciju vezanu za koncert Prinsa. Za sada taj nastup nije planiran u „Beogradskoj areni“ – kaže Danijela Rakić, portparol „Beogradske arene“. (Izvor: PGportal)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар