Farmeri su za ovu nedelju od mentora Proke dobili zadatak da pripreme grožđe za vino, a Jelena i Natalija su bile zadužene da ga izgaze nogama. Pre nego što su VIP „seljanke“ ušle u kacu, Natalija je zamolila gazda Peju da Bakiju naredi da im opere noge. Denser se u početku bunio, smatrajući da bi taj zadatak ugrozio njegovu muževnost, ali na kraju je, ipak, ispunio „muzičku želju“.

Najbolji drugari na farmi, Bane, Baki i Peja, vodili su opet raspravu o ženama i seksu. Maneken je pričao o svojim avanturama na žurkama sa više devojaka, na šta je B3 konstatovao da mu je žao što se nisu ranije družili. Pred odlazak na spavanje, Ekrem je farmerima otvorio dušu, pričajući o pustolovinama u Americi, i kako je s teškom mukom uspeo da egzistira u obećanoj zemlji. Interpretator internet-hita „Kuća pos’o, pos’o kuća“ otkrio je kako je godinama radio u Njujorku kao „divlji“ taksista, zbog čega je često upadao u nevolje, i kako bi, ako pobedi na farmi, kupio stan na Menhetnu.

Na farmi se, inače, dogodio i prvi žensko-muški poljubac. Nakon što je pre dve nedelje izljubio Bakija, Bane je, pred odlazak na spavanje, na prevaru poljubio Katarinu. Pevačica se, tobože, naljutila na njega, ali na licu joj se moglo videti da joj je poljubac i te kako prijao. (Izvor: Novosti.rs)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар