Sve karte za beogradski koncert Parnog valjka (16. oktobar) su rasprodate, pa je hrvatska grupa odlučila da dan kasnije održi još jedan i tako postane prva koja će u Areni uzastopno imati dva nastupa.

Parni valjak u Srbiju dolazi u okviru promocije novog singla „Nakon svih ovih godina“ i albuma koji bi trebalo da bude objavljen pre Nove godine. Iz benda najavljuju da će oba koncerta trajati po tri sata, a da će set-lista drugog dana biti malo izmenjena kako bi i taj nastup i za grupu i za publiku bio podjednako lep doživljaj kao prvi.

- Ovo je nešto što smo mogli samo da sanjamo! Nakon svih ovih godina sve nam ovo izgleda kao novi početak. Spremamo se da ova dva beogradska koncerta budu jedno novo poglavlje za sve nas – navodi se u zajedničkom saopštenju članova benda povodom drugog koncerta koji će se održati 17. oktobra.

Iako je jedan od najvećih bendova stare Jugoslavije bio daleko od „očiju“ fanova iz Srbije, s obzirom na to da je poslednji put u Beogradu svirao pre tačno 22 godine, očigledno je da je većini i dalje ostao „u srcu“, te organizatori koncerta ne sumnjaju da će Arena i drugi dan biti krcata.

- Dnevno se proda između 1.000 i 1.500 karata što je dosad nezapamćeno. U razgovoru sa producentima i bendom došli smo do zaključka da Arena drugi dan ne mora da bude puna, a da je najbitnije da na koncert mogu da dođu svi koji žele da ga čuju, a nisu uspeli da kupe kartu. Svi iz benda potvrdili su da će nastupati i za jednog čoveka isto kao i za punu Arenu. Hus (Husein Hasanefendić) i ostali članovi oduševljeni su Beogradom kao velikim evropskim gradom, nisu mogli da veruju kakve su ovde gužve i sve im izgleda kao balkanski Njujork – rekao je za Danas Sagor Mešković koji učestvuje u organizaciji koncerta Parnog valjka.

Odmah po zakazivanju drugog koncerta u Areni otvorilo se i pitanje da li će Parni valjak na ovoj turneji obići još neke gradove po Srbiji.

- Po našim procenama, na ove koncerte će doći i mnogi ljudi iz ostalih delova Srbije, ali i zemalja iz okruženja, mada oni verovatno neće biti dovoljni da Parni valjak vide baš svi koji žele. Još nema potvrđenih koncerata, ali sada se razmišlja o par većih centara na severu i jugu Srbije – dodaje Mešković.

Ulaznice za drugi koncert prodavaće se po nepromenjenim cenama od 2.200 (parter) i 2.750 (tribine) dinara, a svi kupci karata za bilo koji dan na ulazu će na poklon dobiti kompilaciju hitova Parnog valjka. (Danas.rs)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар