Seka Aleksić najavljuje spektakularan koncert  u Areni koji je zakazan za 23. oktobar. 

- Kako nam javljaju dobro obavešteni izvori Seka je najavila koncert koji će biti ispunjen dobrom i kvalitetnom muzikom. Na sceni će dominirati veliki broj muzičara, pratećih vokala... Baciću akcenat na moje hitove kojih, hvala bogu, ima dosta. Imala sam veliki problem kako da odaberem sve hitove za repertoar, a da pri tom niko od mojih fanova ne pita zašto nisam otpevala ovu ili onu pesmu. Iskreno se nadam da će biti zadovoljni mojim izborom. Moj bend „Aspirin", prateći vokali i ja uveliko imamo tonske probe - kaže Aleksićeva i dodaje da će se na beogradskom spektaklu presvući čak 20 puta.

- Potrudila sam se da se u skoro svakoj, ili bar svakoj drugoj pesmi presvučem. Moj kreator Miroslav Stevanović izradiće čak 20 kostima za taj dan!
U repertoar na koncertu ubacen je i Sekin novi singl "Tamo gde si ti" koji je dobila kao svadbeni poklon o Braje i Dejana Abadica,a koji je za kratko vreme postao veliki hit na You Tube-u sa pregledom od preko 80.000.Uskoro očekujemo i spot koji je sniman u prestoničkom klubu "Santa Domingo".Posto je pesma neuobičajena, takav ce biti i spot, a gledaoce će zaintrigirati seksi scena u kojoj se maze golišavi mladić i devojka!

Autor: SAMO PROVERENO



Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар