Seksipilna Dunja Ilić proteklog vikenda imala je svoj prvi nastup za koji se potrudila da bude spektakularan i najavljuje novu pesmu “Nisam Laka Maco” za koju kaže da će biti veliki hit!
Mlada zvezda u usponu i novi seks simbol na srpskoj sceni Dunja Ilić proteklog vikenda imala je svoje vatreno krštenje kada su živi nastupi u pitanju.
Pevačica je svoj prvi nastup održala u prepunom klubu “Lotos” gde je za publiku imala specijaln nastup na kome je otpevala nekoliko svojih pesama, a pravo iznenađenje se desilo kad se umesto očekivane crnke, na sceni pojavila vatrena plavuša.
- Srce mi je puno. Još uvek nije prošlo ni godinu dana od kako je  izašao moj prvi album “Misterija”, a već mogu da se pohvalim da imam vatrene fanove koji podržavaju moj rad. Te večeri ih je bilo u velikom broju u pomenutom klubu i svi su zajedno sa mnom pevali na sav glas moje pesme. Ponosna sam na njih, ali i na sebe. Mislim da je ovo odličan pokazatelj da sam na pravom putu i da nisam ni najmanje pogrešila u svom muzičkom izrazu. Ljudi prepoznaju moju emociju i presrećna sam zbog toga – sumira svoje utiske Dunja za portal Opera17.
Iako nije želela da nam otkrije cifru za koju je pevala, Dunja kaže da je prezadovoljna svojim honorarom. Napomenula je samo da cifra ima tri nule, ali i da je već dobila nekoliko ponuda za nastup u toku novogodišnje noći.
- Moj album prvenac je odlično prihvaćen kod publike, ali mislim da je singl “Šefica Podzemlja” ipak moj prvi i za sada najveći hit. Pesma i spot imaju preko milion pregleda na sajtu YouTube i jako sam srećna zbog toga što mi je pošlo za rukom da napravim takav hit bez velike i moćne izdavačke kuće koja bi stala iza mene. Ovako, pesma je sama, bez ikakvog forsiranja, došla do srca publike i to je prava stvar. No, kada je u pitanju drugi album, koji je uveliko u pripremi, ništa neću prepustiti slučaju. Završila sam pregovore se izdavačkom kućom “City Records” koja je prepoznala ogromni potencijal u mom radu i upravo oni će utisnuti svoj pečat na albumu koji je planiran za mart 2011 godine – kaže Dunja kroz smeh i dodaje da će publiku uskoro obradovati jednom novom pesmom:
- U novembru planiram da izbacim novi singl koji ima jako šaljiv i vedar tekst, a zove se “Nisam Laka Maco”. Možda neće zvučati skromno, ali verujem da će ova pesma postići veći uspeh od “Šefice”. Ima zarazan ritam, tekst je lepršav i mislim da će se u njemu pronaći svaka samouverena žena. Pre nekoliko dana je završena produkcija pesme i svi koji su je čuli veruju da će biti pravi mega hit. Naravno, i za ovu pesmu, koja će mojim fanovima biti novogodišnji poklon i zahvalnica za svu pažnju koju su mi poklonili, snimam spot. I ovog puta sam svoje poverenje dala ekipi “Visual Infinity”, a scenario spota sam uradila sama. Mislim da će se publici dopasti da me vidi u malo drugačijem svetlu od onoga na što su navikli. Ovog puta neće biti morbidnosti, već dosta šarenila – završava svoju priču Dunja.







Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар