Posle lude žurke, Tina Ivanović i Jelena Stožinić završile u istom krevetu! Folkerka mazila grudi manekenki, nakon čega su se prekrile jorganom, koji se čudno pomerao

Lezbo-skandal potresa „Farmu" - folkerka Tina Ivanović i manekenka Jelena Stožinić u spavaćoj sobi juče ujutru su mazile grudi jedna drugoj, nakon čega su se prekrile jorganom! Više od pola sata gledaoci su mogli da gledaju pomeranje prekrivača i da naslućuju šta se ispod njega zbiva!
Naime, posle dolaska Vendi i Čede na imanje, alkohol i dobra svirka opustili su farmere, najviše Tinu i Jelenu. Oko pet sati ujutru pevačica i manekenka legle su u krevet i zagrlile se. Tina je zavukla ruku pod Jeleninu majicu i počela da je mazi po grudima, na šta manekenka nije reagovala.

Prvi seks na „Farmi"?
U jednom trenutku pevačicine ruke su skliznule ispod pokrivača, koji se narednih minuta ubrzano pomerao, a Jelena je samo potvrdno klimnula glavom na Tinino pitanje koje se „u etru" nije čulo, jer nisu imale „bubice".
Maženje je trajalo skoro pola sata, a nastavilo se i nakon što su se obe farmerke prekrile jorganom preko glave. Njihovo „zabavljanje" zabeležile su kamere, snimak je odmah završio na Jutjubu i mnogi smatraju da se tog jutra desio prvi seks na „Farmi"!
Tinin životni saputnik Zvezdan Adžić poručuje da bi raskinuo sa pevačicom da se, umesto sa ženom, mazila sa muškarcem.
- Gledao sam u prenosu uživo šta se dešavalo. Da je umesto Jelene to bio neki muškarac, ovo bi bio poslednji dan naše veze. Ovako mi je žao što nisam bio između njih dve, pa da se okrenem malo na jednu, malo na drugu stranu. Video bih tada ko bi kome oči iskopao!



Žene joj se udvaraju
- Svašta se dešavalo ispod tog pokrivača! Mislim da nisu stale samo na maženju grudi, jer su se u jednom trenutku pokrile preko glave i jorgan se čudno pomerao. Znam da to nije namerno uradila, ali alkohol je učinio svoje. Primetio sam da je to veče bila čudna i da je popila više, pa se očigledno malo više opustila - kaže Adžić.
On tvrdi da Tini nisu strane takve situacije.
- Tina je seks-simbol i kada za nastup obuče minić i izbaci grudi, žene je često hvataju za guzu i grudi. Dešavalo se da pored nas pet tipova prođe žena, „uleti" joj u garderobu, sedne joj u krilo u poljubi je u usta. U takvim situacijama Tina se smejala jer je sve to shvatala kao šalu, ali stvarno ne znam o čemu je razmišljala te noći u krevetu sa Jelenom - zbunjen je Zvezdan.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар