Najpopularnije imanje u Srbiji u utorak uveče dobiće tri nova farmera, a jedno od većih iznenađenja, koje se sprema u skorije vreme, biće pojava pevača Milana Stankovića!

Naime sa “plavim čuperkom” kontaktirali su producenti “Farme”, zbog velike prašine koja se podigla oko njega u poslednje vreme, tako da je izvesno da će uskoro upustiti u borbu za 100.000 evra.

- Producenti su planirali da posle dve nedelje u “Farmu” ubace troje, četvoro ljudi, a jedan od potencijalnih kandidata bio je upravo Milan Stanković. Jedini razlog zbog kojeg su oklevali da kontaktiraju sa njim ranije bio je njegov problematičan ugovor sa “Grand produkcijom”. Konkretno, problem je nastao zbog njegovog trenutnog statusa u ovoj diskografskoj kući, pa nije bilo sasvim jasno šta bi se tačno desilo ako bi Milan prekršio “Grandovu” odluku o medijskoj apstinenciji - priča za naš list dobro obavešteni izvor, blizak produkciji ovog rijalitija, i dodaje:
- Milan je imao nekoliko razgovora sa producentima i načelno je pristao da kroči na imanje, a ostalo je da se samo utanače još neki detalji, koji se tiču i garancija da zbog njegovog učešća neće snositi nikakve posledice od “Granda”. Očekuje se da će svima biti zanimljiv i Stankovićev odnos sa četvoro bivših “Grandovih” zvedica: Renatom, Katarinom, Sanjom i Cobetom, koje je Saša Popović poslao kao predstavnike svoje kuće, a koji su se zajedno sa Milanom takmičili u istoj sezoni - zaključuje naš izvor.
Pored ovog nekadašnjeg Popovićevog pulena, za koga se još uvek ne zna tačan datum ulaska u rijaliti, stanovnici Lisovića u utorak uveče, dok bude trajala žurka, postaće i popularna pevačica Vesna Vukelić Vendi, kao i Čeda Čvorak.

Čeda: Milane, izgledaš pederasto!
Ako ne dođe do iznenadnih promena, ulazak Milana i Čede biće vrlo zanimljiv, jer su ova dvojica muzičara u svađi još od takmičenja „Zvezde Granda“, kad je Stanković učestvovao, a Čvorak bio u žiriju.
Naime, u jednoj od emisija Čeda je doveo u pitanje Milanovo seksualno opredeljenje.
- Muškarci kažu za tebe da izgledaš pederasto. A ja ti kažem, ako nisi peder, bićeš vrhunska zvezda, a ako jesi, onda si pogrešio branšu - rekao je Čvorak Stankoviću, na šta mu je kasnije mladi pevač odgovorio:
- Moram da vam kažem da ne shvatate Čedu Čvorka ozbiljno. Nemam ništa protiv gej populacije, ali nisam iz te priče i mnogo volim ove devojke koje vrište zbog mene - rekao je tom prilikom Stanković

Vendi ulazi prehlađena!
Vesna Vukelić Vendi stiže na imanje, iako je
poslednjih dana bila prikovana za krevet zbog visoke temperature:
- Pre nekoliko dana pevačica je dobila grip i danima ležala kod kuće. Pošto se sada oseća malo bolje, odlučila je da se u utorak uveče useli na imanje u Lisoviću, ali će sa sobom poneti sve potrebne lekove, koje će uzimati dok sasvim ne ozdravi - kaže naš izvor.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар