Jedan od dvojice bivših muževa Zlate Petrović i "srčani zaštitnik" bivše mu supruge, Hsan Dudić je novi izbačeni farmer.

Pre duela znanja ili neznanja, jer su duelisti tačno odgovorili samo na jedno pitanje, farmeri su, jer im je svima želja da pevaju u areni, izveli pesmu kojom su pozvali gledaoce da ih podrže.

"Kad na Farmu dođoh ja Lisovići - Srbija, iza kuće ja sam stao slamaricu natrpao, ali daske dve su mi falile s mišovima družim se... A kad veče padne novu pesmu zapevaću nek vode me na sud, nek kažu da sam lud... Ovo je naša kuća živićemo tu, ovo je naša farma volećemo nju, ovo je mentor Proka muke nam zadaje... Glasači gledajte nas i podržite."

"Šta je hiperestrija?", bilo je prvo pitanje na koje niko nije znao odgovor, isto je bilo i sa "kokozelom", kao i sa "tresetom"... "Etioliranje" im je zvučalo kao depiliranje, a Peja je papriku "kurtovska kapija" svrstao u sortu žvaka!?

Hasan je na pitanje kada i gde se pojavljuju puževi golaći konačno dao tačan odgovor i za to dobio aplauz. Iako je Zlata znala odgovor na pitanje "kako izgleda seme jerusalimske boranije", nije želela da odgovori, a Peju i Hasana je "ubilo neznanje".

Ipak, Hasan je pokušao da odgovori i na pitanje "kada je paradajz pod stresom", ali nije uspeo, svaki pokušaj je bio pogrešan.

Na kraju, ova trojka je od 15 pitanja odgovorila samo na jedno, Hasan je tako ušao u istoriju Farme, ali mu to nije bilo dovoljno za ostanak na najpoznatijem seoskom imanju. On je, posle dupliranja, osvojio nešto više od 22 odsto glasova publike, dok je apsolutni pobednika sa skoro 50 odsto glasova - folkerka Zlata.

"Čuvaj mi se i reci porodici da je sve u redu. Nije meni toliko teško", poručila je Zlata, koja je izgleda zaboravila gde se nalazi.



HASAN: PEJA MORA DA ČUVA ZLATU

Treći izbačeni farmer kaže da će na Farmi tek da bude gadno, ali se za Zlatu ne boji dok je Peja na imanju.

"Ne znam šta su kamere zabeležile, ali verujem da jesu ono što nije trebalo. Mislim da sam bio prirodniji nego što jesam. Nije mi žao što je Peja ostao jer on sada mora da brani Zlatu, iako ona mene više voli", bile su Hasanove prve rečenice posle izlaska sa Farme.

Muzičar kaže da je zadovoljan učešćem u rijalitiju, a za Milana Paroškog kaže da je dobar čovek, ali nije trebalo da mu dira u Zlatu.

"Ona je dobra domaćica. Uzeo ju je na zub i počeo da vređa i to nije bilo u redu. Na kraju smo sve izgladili. Na imanju postoje dva klana - 'Zorane Pavić sa ekskurziojom', a u drugom su 'Beba od mamuta (Paroški) i mišić u saftu (Limeni)' i nismo se baš nešto našli, zato je i bilo nesuglasica."

Ipak, kaže da mu žao što se posvađao sa Evom i da sve što je rekao nije trebalo da kaže.

"Žao mi je zbog svađe sa njom, ispao sam primitivan."
(Mondo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар