Popularna pevačica Vesna Vukelić Vendi, koja je konačno ušla na imanje u Lisoviću, prvi put za „Alo!“ govori o poklonu koji je dobila od Marijana Rističevića i otkriva neke manje poznate detalje njihovog odnosa:
- Posle onih intervju koje smo Marijan i ja davali za vaš list, na kućnu adresu stiglo mi je pet džakova paprika. U prvi mah sam mislila da se neko šali na moj račun, međutim, vrlo brzo mi je stigao SMS, gde mi se Rističević izvinjava za - ne znam šta sve ne, dodajući da ne želi da bude moje topovsko meso - kroz smeh Vendi započinje razgovor za naš list, pokazujući nam poruku od Rističevića, koju vam prenosimo u integralnoj verziji.

- Vendi! Nemoj da zameriš za paprike! Ja sam samo dobar domaćin! Nisam ja topovsko meso da me gađaš po „Farmi“ i nisam traktorista, kako me zoveš! Jesam obrijan od tvog i više nego prijatelja Siniše Vučinića, i gore i dole! Uvredio sam „Božur“ jer sam mislio da su obični prolaznici koji me ismevaju. Nadam se da je moje brijanje završeno, a Sinišu cenim i poštujem isto ko Šešelja. O njima sve najlepše! Ako želiš koke nosilje, javi mi. Nemojte da mi spominjete svinjsku daću. Ne smem od žene da ti pišem sa pravog broja! Tvoj veliki fan Marijan - Maki Rističević! P. s. Ne govori ništa Siniši Vučiniću, ipak je on psihopata, jer neće shvatiti kako ja želim! I biće po mojim dlakama, leđima i slično. Molim te, Vekice - stoji u SMS-u poruci.
Vendi otkriva da joj je Rističević uvek slao piće na nastupima i da ga je još tamo zapazila:
- Znam da je Marijan i ranije dolazio po rumskim vašarima da me gleda i sluša, i vidim da je upućen u moj sistem rada. Nije propuštao nijedan vašar. Da li se skrivao iza grma, žbuna, drveta, stvarno ne znam, ali očigledno da gaji imidž neupadljivog čoveka. Uvek su mi na tim nastupima stizala pića od nekog bradatog čoveka koji je sedeo u ćošku lokala. Tad nisam obraćala pažnju ko je taj čovek, ali sad kad vratim film, skoro da sam sigurna da je to bio Rističević. Pričala sam posle i sa konobarima koji su potvrdili da je bio na svakom mom nastupu, a da mi pića nije slao jedino kad žena nije bila sa njim. Žena je sigurno uzela stvar u svoje ruke, deluje mi kao da je papučar. Idiotizam mi je samo njegov gest sa onim paprikama. Ako muvaš devojku, poklanjaš joj cveće, a ne paprike. Možda se kod njega tamo preko povrća iskazuje ljubav. Bez obzira na trud, neću mu dozvoliti da mi skače po grudima - objašnjava Vesna, dodajući i da je Rističević ciljano slao poruku u kojoj se izvinjava, jer očekuje da će ga ova pevačica napasti na imanju.
- Saznala sam da je Bane vrlo sumnjiv tip koji radi i na struju i na baterije. E sad, da li želi da sakrije svoje tragove pred porodicom, ja nisam prorok Jeremija. Dok se šunja oko tih devojaka, on balavi na Bakija, gledajući u njega. On svog mališana može da prisloni gde hoće, to nije problem, jer ima obraz kao đon - komentariše Vesna Vukelić.
- Natalija izigrava brižnu majku, uzornu ženu, a među glavnima je u „masnim fotama“. Niko nije ispitao važnu stvar, a to je da su možda ona i Sani svingeri. Ako jesu, njeno ponašanje je logično. „Masne fote“, „igra istine“, „arjkačinje, barjačkinje“, popkanje i štipkanje ispod stola biće izričito zabranjene na farmi, jer tamo idem da se igram, a ne kod istražnog sudije - rekla je na samom kraju razgovora Vendi, koja je sinoć zvanično postala učesnica farme.
Siniša Vučinić: Obrijaću Rističevića!
Za brijanje, koje se spominje u Rističevićevom SMS-u, prozvani političar Siniša Vučinić kaže da je to bilo samo jedno upozorenje, te da ta priča datira iz 2008. godine.
- Pre dve godine održavao se miting „Božura“, udruženja Srba sa Kosova, a u to vreme je i Marijan vozikao traktor oko Skupštine. Nešto im je dobacivao, vređao ih je, pa su jedan čovek i žena potreseni došle kod mene i plačući mi rekli da ih on maltretira. To me je dosta izrevoltiralo, pa sam Marijanu poručio da ako se ne bude smirio, biće obrijan. On glumi žrtvu jer zna da takve osobe najbolje prolaze na farmi. Sami možete da prosudite kakav je to lik. Čas kaže da me poštuje, čas sam psihopata, neverovatno! - rekao je Siniša za Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар