Odabir sluga ove nedelje, nenadano se pretvorio u najveći skandal u ovoj sezoni rijaliti šou programa "Farma". Naime, pošto je Marijan Rističević proglasio za sluge Milana Paroškog i Jasminu Anu, oboje su imali zamerke na taj izbor.

Milan Paroški posebno je besneo zbog novonastale situacije, a ni kriv ni dužan nastradao je Baki B3. Milan ga je prozvao da je robijaš i da mu se ne obraća. To je Bakija uvredilo, ali na tom se nije završilo. Nakon nekog vremena Milan ga je u jeku svađe nazvao muslimanom i rekao: "Idi odakle si došao".
Baki ga je gađao papučom i malo je falilo da se sve završi tučom. Ipak ostali farmeri sprečili su da dođe do fizičkog kontakta i svi su stali na Bakijevu stranu, a posebno Natalija koja je Milana nazvala sramotom za Srbiju i rekla je da je i njen suprug Sani musliman.
I kao što su farmeri tešeći govorili Bakiju da će Milan biti izbačen, to se i desilo. Ognjen je ubrzo došao i izneo odluku Zadruge da Milan zbog vređanja na nacionalnoj osnovi istog trenutka bude izbačen sa Farme.
Ubrzo nakon Milanovog izbacivanja, u kuću su se uselili novi farmeri, Čeda Čvorak i Vesna Vukelić Vendi.



Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар