Političar Marijan Rističević proveo je noć između srede i četvrtka držeći se za svoj polni organ! On je legao u krevet i ćutao, a kakav je bio ishod „čačkanja“ u pantalonama ostalo je nepoznato.

Predsednik Srpske seljačke stranke uredno je legao u krevet i zavukao ruku u gaće što je dublje mogao, ne mareći da li ga neko u spavaćoj sobi gleda. Čačkao je političar svoje međunožje i onda je u jednom trenutku zaspao. Ostatak farmera je umirao od smeha, ali ni to nije uspelo da probudi Marijana. Pretpostavlja se da je pevačica Vesna Vukelić Vendi zagolicala Rističevićevu maštu i dala mu toliko povoda da više nije mogao da se obuzda.

Podsećanja radi, Rističević je pre odlaska na imanje u Lisoviću rekao za „Alo!“ da postoji mogućnost da će pevačicu odvesti u seno da rade „one stvari“. Kasnije je i njegova žena Javorka izjavila da joj ne bi smetalo da njen suprug ima seks na farmi.

- Najnormalnija je stvar što Marijan želi seks. On je baš dobar suprug i čovek i najbitnije mi je da tako ostane do kraja. Naša kuća i imanje su veliki pa ima mesta za još jednu ženu. Ne vidim ništa loše u njegovom ponašanju, naprotiv. Razumem ga u potpunosti i ponosna sam na njega. Ne bi mi smetalo ni da gledam seks na farmi čiji bi akter bio upravo moj muž - izjavila je nedavno Javorka Rističević za jedan dnevni list.
Političaru kao da je neko javio da se njegova lepša polovina ne bi ljutila da nešto konkretno uradi na imanju, te je odlučio da je poštedi takvog gledanja i upotrebi „desanku šakić“! (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар