baki-djogani

Sudeći po razvoju situacije na farmi, Baki, Borko i Stefan bi da se sa novom farmerkom „valjaju u senu“

Iako je prošlo samo nekoliko dana otkako je njegova “inspiracija” Katarina Živković napustila ružičastu farmu, Baki Đogani je preko noći zaboravio da se upravo zbog folk pevačice sukobio sa Banetom Jankovićem i krenuo u osvajanje manekenke Irene Šućur.

Denser je u utorak veče, na tradicionalnoj žurki, muvao novopečenu farmerku, dok su prisno đuskali uz ritam njegovog nekadašnjeg hita “Olovna ruka”.

- Irena, sviđaš mi se do bola – šapnuo joj je Baki na uvce, dok se manekenka pravila da ga ne čuje i nastavila da ga zavodi, uvijajući se oko njega kao oko šipke.

Kada ju je Baki odveo u kuhinju i ozbiljno pitao šta misli o njemu i da li ima šanse kod nje, Irena je odgovorila:- Baki, ušla sam pre nekoliko dana, ali stvorila sam sliku o svakom ponaosob.
Zaboravio si da sam vas gledala mesec i po, tako da – mani me tih fora.

Na atraktivnu manekenku bacilu su udicu i reperi Borko i Stefan, priznajući tokom igre “Istina ili izazov” da bi se sa njom valjali u senu.

- Ovde ima mnogo lepih devojaka, ali mnoge su zauzete. Izdvojio bih Sanju, pošto je lepa, ali ne bih je vodio u seno. Irena je simpatična, i na senu, i iza sena – rekao je Borko. (Upoverenju)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар