eva-ras-farma

Glumica Eva Ras godinama je mislila da je ubila muža jer noćima nisu spavali već su se samo, kako ona to kaže, je*ali! Naime, glumica je otvorila dušu i rekla da je dugo vremena verovala da je njen muž zbog prevelike doze seksa imao infarkt!

- Putovala sam za Budimpeštu tog jutra kada je moj muž umro. Celu noć nisam spavala nego smo vodili ljubav. I ujutru sam čula da je umro. Mislila sam da je preminuo jer smo se mnogo je*ali i da je zato imao infarkt! Lekari su mi objasnili da nije zbog toga, ali ja godinama nisam verovala u to - prisećala se Eva.
- Ja kad sam bila mlada, mnogo sam volela da se parim! Svaki sam trenutak iskoristila! - rekla je glumica dok je ostatku farmera, kao i obično, bilo smešno što baka od 70 godina priča o tome.

Podsećanja radi, Rasova je u više navrata pričala o seksu i tome koliko je on bitan i u svakom trenutku je pokušavala da se uklopi u dosta mlađe društvo koje se sa njom nalazi na imanju u Lisoviću.
Glumica se pohvalila Vendi da i dalje ima onih koji je muvaju, ali ih ona po kratkom postupku otkači.
- Ma, bre, Vendi, i dalje i ma idiota koji se muvaju oko mene, ali ja im kažem samo: „Idi bre u pi*ku materinu, ja sam bespolno biće! Odjebi, bre, od mene!“ - rekla je Rasova pevačici. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар