Iako je pre izvesnog vremena majka pevačice Katarine Živković, Verica, skoro bila ubeđena da su njena ćerka i maneken Bane u vezi, sada više ništa ne zna, a Bakija vidi kao levo smetalo. Naime, gospođa Živković smatra da je denser davež koji samo smara njenu Kaću.

- Moja ćerka mu je pevala na uvce, zato što ga gotivi kao osobu, a time je htela da mu stavi do znanja da joj ne smeta ni što je bio u domu, zatvoru. Ona je takva, kad nekog zgotivi, to je tako, pa neka se ceo svet okrene, a Baki je to skapirao kao da mu se ona nabacuje. Pa čovek ima 39 godina, a moja ćerka 21, ali on se naložio na nju samo tako i ništa mu ne smeta. Dečko je agresivan, davež, baš smara - objašnjava Verica, ali joj nije jasno zašto se maneken promenio.

- Bane sad ima neke fore i cake koje ja baš ne mogu da razumem. Kao sviđa mu se Katarina, a kad mu je Baki rekao da hoće da proba nešto sa njom, on mu je dao zeleno svetlo. Ne želim da verujem da se igraju s njom i da je doživljavaju kao igračku. Bane mi je nekako mio, ali mi je i čudan u isto vreme. Muva Kaću, a leži sa Natalijom i Jelenom u krevetu. Iako nekima deluje da je moja ćerka glupa, to nije tačno. Ona se samo dobro pretvara i stvara oko sebe štit. Ja sam bila svedok kada je nekoliko puta ulazila u kuću sva ponosna, a potom se obe isplačemo zbog njenih problema i emocija. Što se tiče Baneta, ili je džentlmen i čvrsto veruje u svoje i Kaćine emocije, ili je mekušac koji se povlači čim naiđe prva prepreka i okreće se na drugu stranu. Nisam pametna u vezi s tim - rekla je Verica za „Alo!“

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар