Dok pojedinci u medijima najavljuju da će na farmi imati seksualne odnose, voditelj Zoran Pejić Peja jedini je uradio nešto konkretno tim povodom, u šta se uverio paparaco našeg lista kada je bivšeg muža Zlate Petrović zatekao u trenutku kada se opremao za „Farmu“ - kondomima!

Ne želeći da bio šta prepusti slučaju, Peja se pred ulazak u karantin snabdeo prezervativima koje će poneti na seosko imanje u Lisoviću. Posle napornog treninga u novosadskom fitnes centru „Blu loft“, gde već dugo svoje telo dovodi u top formu, voditelj se odvezao u kupovinu potrepština pred odlazak u izolaciju. Da je Pejić o svemu vodio računa govori i to da su se na spisku našli i kondomi, ukoliko na farmi pronađe odgovarajuću osobu. Da bismo proverili šta planira da uradi sa prezervativima, pozvali smo šarmantnog voditelja za objašnjenje:
- Sad ste me uhvatili na delu, ne mogu da se vadim! Priznajem, živ sam čovek i seks mi je veoma važan. Razmišljao sam o tome šta ako na farmi dođe do seksa, a partnerka mi kaže: „Ne možemo, nemamo kondome“. E, u tom slučaju će Peja da izvadi iz džepa kutiju prezervativa i kaže: „Ne brini, sestro, mislio sam ja o svemu“. Šalu na stranu, mislim da tu nema ništa loše, jer je to znak da vodim računa o svom zdravlju. Ako ih upotrebim na farmi, siguran sam da ćete to saznati, da ne kažem - gledati - rekao nam je Peja.

Hakeri mu ukrali „fejsbuk“ profil
Voditelj je dodao da ga pred odlazak u Lisović muči „fejsbuk“, jer su mu hakeri upali na profil.
- Pre desetak dana, neko mi je ušao na nalog i sad se plašim šta sve može tamo da zloupotrebi. Hteo bih javno da poručim ljudima koji me znaju, ako im nešto ovih dana stiže sa mog profila da ja nemam nikakve veze sa tim - zaključuje Pejić, a prenosi Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар