Posle golfera Tajgera Vudsa i fudbalera Vejna Runija, red je došao na Breda Pita, najpoželjnijeg holivudskog glumca! Kako prenosi magazin „Star“, Bred (46) vara Anđelinu Žoli (35) sa 22-godišnjom stjuardesom Rasin!

Ona radi za jednu privatnu avio-kompaniju, čiji su klijenti isključivo filmske i muzičke zvezde. Na jednom od letova, ona je upoznala Pita i navodno započela romansu s ocem šestoro dece.

„Bred se oseća beznačajno pored Anđeline, a ja sam mu pružila zadovoljstvo. Rekao mi je da sam bolja u krevetu od nje“, rekla je Rasin.
Ona tvrdi da je bila sa još tri muškarca koji su „prošli kroz Anđelinin krevet“. Stjuardesa koja se navodno bavi i manekenstvom dodala je da je Anđelina otišla u Pakistan upravo zbog toga što je otkrila njenu i Bredovu aferu i da među njima u poslednje vreme uopšte nije bilo seksa.

Rasin je istakla da obožava seks s oženjenim ili zauzetim muškarcima:
„Oni se veoma uzbude kada varaju. To me pali i mogu da im pružim ono što im nedostaje“, dodala je ona.
Tabloid „National Enquirer“ je pre nekoliko nedelja preneo da je Anđelina previše zauzeta promovisanjem novog filma i čuvanjem šestoro dece da uopšte i ne misli na seks, što je naljutilo Breda.

Oni su zajedno od 2005. i smuvali su se na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit“, dok je Bred još bio u braku sa Dženifer Aniston. Imaju šestoro dece, usvojene sinove Medoksa (8), Paksa (6) i ćerku Zahru (5), kao i ćerku Šajlo (3) i blizance Konksa i Vivijen (1).

Kupili vilu u Italiji
Da nije sve tako crno kod Breda i Anđe svedoči i informacija iz Italije, gde su pazarili luksuznu vilu za 40 miliona dolara. Vila od 1.670 kvadrata nalazi se u brdima Valpoličela, ima 15 spavaćih soba, sedam kupatila, dva bazena, bioskop, teretanu i nekoliko džakuzija. Na imanju se nalaze i štale i vinograd. Kako prenosi „Dejli mejl“, Bred i Anđa su se zaljubili u Italiju dok je ona bila na snimanju filma „Turista“.

Anoreksija?!
Anđelina Žoli je angažovana kao ambasador UN-a i boravila je nedavno u Pakistanu, gde je obišla najugroženija područja posle nedavnih poplava u kojima je poginulo najmanje 1.500 osoba. Tokom boravka u Islamabadu, sastala se i sa premijerom Pakistana, a tada je otkrila mršave ruke, što je pokrenulo spekulacije da boluje od anoreksije.

Izvor: Alo

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар