Odgovarajući na optužbe bivšeg estradnog menadžera Zorana Bašanovića, pop pevačica Jelena Karleuša uspela je još jednom da zaintrigira javnost, ali i da iznese niz škakljivih detalja iz života ovog, danas istaknutog člana Srpske napredne stranke, koji kaže da ga je JK pomešala sa nekim.

“Nemam komentar na takve laži i nebuloze, jer mislim da me je Jelena Karleuša pomešala sa nekim, a ona ima taj običaj. Sećate se da je pre nekoliko godina svog muža pomešala sa telohraniteljem u tamo nekom džipu”, kaže Bašanović, i dodaje da želi sve najbolje Karleuši i njenoj majci.”Što se tiče majke Divne, njoj želim uspešnu pevačku karijeru, da makar blizu dostigne popularnost i cenu svoje ćerke i da se uskoro bogato uda za nekog fudbalskog trenera. Želim ovom prilikom još jednom da se zahvalim mojim dobročiniteljkama Jeci i Divni i od ovog trenutka ću da zaćutim, kao što su mi i poručile, jer one su vrlo opasne, a ja sam se već uplašio”, zaključio je Zoran Bašanović.

Podsećanja radi, sve je počelo kada je Bašanović nedavno dao intervju u kojem je isprozivao brojne političare i estradne ličnosti, a među njima se našla i Jelena Karleuša, za koju je rekao da je sve učinio za nju, da je pevačicinoj mami platio kockarske dugove, dok on od nje nije imao nikakve koristi. Na sve to usledio je odgovor „male od skandala”. Prozvana pevačica nije želela da nastavlja prepirku s Bašanovićem, pa je samo kratko poručila:”Sa gnušanjem, jedino što imam da kažem je da reči tog čoveka najbolje govore o njemu samom. Za mene, muškarac koji napada i vređa žene po novinama nije muškarac već pi**a. Ne želim više da dajem bilo kakav komentar”, rekla je Karleuša u izjavi za “Alo!”.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар