Zlata Petrović i Hasan Dudić, folk pevači i nekadašnji supružnici, odlučili su da uđu u „Farmu“ kako bi od honorara pomogli svom sinu Mikiju da vrati kockarske dugove, tvrdi naš izvor blizak bivšem paru!

- Zlata već godinama ima velike probleme sa sinom Mikijem, koji je zapao u ogromne kockarske dugove. Kada je stvar postala ozbiljna, morala je da proda stan na Zelenom vencu i sina smesti u podstanare, kako bi mu pomogla da vrati dug koji je tada iznosio 100.000 evra. Međutim, tu nisu prestali problemi jer je Miki ponovo napravio dug od 70.000 evra, zbog čega je Zlata i rešila da boravkom na farmi zaradi novac kako bi mu pomogla da se vrati na nulu. S druge strane, i Hasan je bez razmišljanja pristao da uđe na najpoznatije seosko imanje sa bivšom ženom kako bi i on dao svoj doprinos rešavanju porodičnog problema. Hasan mnogo voli Mikija, sve bi učinio za njega i na ovaj način je pokazao da mu je sreća njegovog deteta iznad svega, i to je za svako poštovanje - kaže naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Proslavljeni pevač nije želeo za „Alo!“ da komentariše kockarske probleme svog sina i istakao je da mu je primarni razlog ulaska na seosko imanje da napravi dobar šou:
- Moj sin je mnogo veliki dečko, lepotan i cenjeni muzičar, ima dvoje lepe dece i predivnu ženu. Za našu decu živimo i mnogo smo mi moćniji nego ti zlobnici koji svašta lupetaju. Mi ulazimo na farmu da dokažemo da smo veliki pevači, šoumeni i pravi umetnici. Godinama smo na estradi i narod će sada imati priliku da nas upozna u pravom svetlu - kaže Dudić za „Alo!“.

Iako je već ranije pričala o ovoj temi, Zlata nije želela da preterano komentariše situaciju u kojoj se nalaze, ali konstatuje da svaka porodica ima svoj problem, a da je njen medijski eksponiran zbog toga što je javna ličnost.

- Što se tiče naših privatnih problema, smatram da ne postoji nijedna kuća na svetu u kojoj ne postoji neki problem. Niko mog sina nije ni jurio ni tukao. Čak i ako smo nekada imali probleme, tu smo bili Hasan i ja da mu pomognemo. Moj sin radi, kao i njegova supruga. Nisu u pitanju ne znam koje sume, ali je u javnosti ta priča naduvana. Pošteno sam zaradila svoj novac i ne moram da čekam „Farmu“ da bih rešavala svoje probleme. Mogu samo da kažem - hvala bogu što imam i takav problem, bolje nego neki zdravstveni - kaže Zlata za „Alo!“.

Sina zbog kockanja vodila kod psihijatra
Zlata je svojevremeno za naš list pričala da je svog sina Mikija zbog zavisnosti od kockanja vodila kod stručnog lica.
- Kada sam shvatila da je problem otišao predaleko, odvela sam sina kod psihijatra. Pokušali smo, zašto da ne? Mislim da su kladionice generalni problem svih ljudi. U slučaju mog Mikija to traje godinama, a meni posebno smeta jer sam ceo život provela s majkom kockarkom. Međutim, mislim da psihijatri ne pomažu ako mi sami nemamo volju da nešto promenimo. Mojoj majci nije moglo da pomogne ni sto psihijatara - rekla je tada pevačica.

Izvor: Alo

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар