Treći serijal „Farme“ počinje da se emituje 12. septembra na Televiziji „Pink“. Producenti su pre nekoliko dana potpisali ugovore sa 25 takmičara koji će se tokom dva i po meseca boriti za vrednu nagradu od 100.000 evra. Među kandidatima koji su u poslednjem trenutku potpisali ugovore nalaze se glumica Marija Jakšić, crnogorski reper Rade Rapido i Natalija, pevačica iz grupe „Trik FX“.

Marija Jakšić poznata je po ulogama u serijama „Seljaci“, „Agencija za SIS“ i „Mešoviti brak“, a zapaženu ulogu ostvarila je i u spotu Vlade Georgijeva „Žena bez imena“. Crnogorski reper Rade Rapido je u Srbiji najpoznatiji po saradnji sa Rambom Amadeusom i po njihovoj duetskoj pesmi „Vidi ovu, vidi onu“, a njegov hit „Đe si, brate“ poznat je širom Balkana. Rapido je, inače, prepoznatljiv po specifičnom stilu i načinu izražavanja - bez dlake na jeziku. Natalija Trik FX je godinama u toj grupi i udata je za frontmen grupe Sanija, koji je rođak porodice Đogani.

VIP seljaci koji bi trebalo da pređu prag imanja u Lisovićima su: Zlata Petrović, Hasan Dudić, Zoran Pejović Peja, Ekrem Jevrić, Milan Paroški, Marijan Rističević, Oliver Mandić, Zorana Pavić, Limen, Tina Ivanović, Cobe, Katarina Živković, Sanja Stojanović, Bata Zdravković, Čeda Čvorak, Snežana Babić, Renato Henc, Jovana Pajić, Šikica, Vendi, nekoliko manekenki iz agencije „Miss Yu“… Honorari će ovoga puta biti dosta manji od prethodnih godina i za svaku nedelju će se kretati od 500 do 3.000 evra.

Svi objekti koje su izgradili farmeri tokom prethodnog serijala su srušeni i novi VIP seljaci imaće samo osnovno - kuću, bunar i poljski toalet. Životinje i objekti za životinje biće naknadno građeni, a farmere očekuju mnogo teži uslovi zato što počinje jesen. Brigu o imanju ponovo će voditi mentor Proka, a pijaca će i dalje biti glavno mesto razmene dobara i nabavke svih potrepština. Farmeri će iz nedelje u nedelju imati različite zadatke, eleminisaće se međusobno štapićima, a nominovani će, kao i uvek, spavati u izolaciji. Ove godine će najverovatnije promeniti sistem igara prilikom izbacivanja. Tradicionalno, voditelji će biti Ognjen Amidžić i Aleksandra Jeftanović.

Vendi tek u drugom krugu
Kao i u prošlim serijalima „Farme“, neće svi učesnici od početka biti na imanja u Lisovi ćima, već će biti naknadnih ubacivanja. Tako se očekuje da će Vesna Vukelić Vendi i još nekoliko takmičara u „Farmu“ ući tek u nekoj drugoj turi.

Izvor: Blic

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар