Potvrda da Vlado Georgiev nije zaokupljen samo motorom, pivom i devojkama, pokazao je i pre nekoliko dana kada je na svom "Fejsbuk“ profilu organizovao akciju prikupljanja kućica za pse lutalice u prihvatilištu u Smederevu. Vlado je očigledno zabrinut za pse jer je prihvatilište slabo opremljeno i postoji mogućnost da se svi četvoronožni ljubimci razbole i uginu ukoliko im se ne obezbedi adekvatan krov nad glavom.
"Veoma je bitno da se svi priključimo ovoj akciji, nije fer da jadne kuce umru samo zato što nemaju gde da prespavaju“, napisao je Vlado. Zlobnici bi rekli da je mogao i sam da kupi te kućice jer je to za njega sića, ali ne i mi. Mi podržavamo svaku vrstu humanosti. Inače, Vladi ovo nije prvi put da učestvuje u humanim akcijama. Naime, on je takođe učestvovao i na humanitarnoj akciji "Kartingom protiv raka" koja je održana na Adi Huji ovog leta. Veoma lep gest od njega koji je, svakako, retkost danas.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 08 септембар, 2010  

    tudji novac je uvek sica, jer niko ne zna tudju muku dok se isti zaradi. pa moze i angelina j. mnogo vise od njega, a ne daje ni 10-i deo od onoga sto moze. ne ide to tako. mi imamo ogromnog psa, nemacku dogu, ali smo prihvatili jednog mesanca kojeg je neko bacio u kutiji. podrzavam georgieva i uplacujem novac. videla sam mnogo groznih stvari u vezi ponasanja prema zivotinjama. jedino rodjeni ubica moze ostati hladnokrvan na sve to. pozdrav gospodinu georgievu.

  2. Qlle // 08 септембар, 2010  

    Bravo Vlado.

  3. Unknown // 09 септембар, 2010  

    Molimo vas da pomognete organizaciji APAS kako bi mogla da nastavi da pomaze napustenim psima u smederevskom prihvatilistu. Svaka pomoc je dobrodosla. Hvala u ime pasa! 150-2200310001793-68, Credy banka, samo dinarske uplate. SVE UPLATE IDU NA RACUN UDRUZENJA APAS IZ SMEDEREVA.
    Potrebno nam je jos 30 kucica !!!

Постави коментар