Folkerka Tina Ivanović, koja se od prošle nedelje nalazi u rijalitiju „Farma", otkrila je pred sam odlazak na Pinkovo seosko imanje u Lisoviću da joj ne smeta to što će tokom naredna tri meseca mikrofon zameniti varjačom.

Atraktivna pevačica objašnjava da je novac glavni razlog zbog kojeg je odlučila da svoju intimu podeli sa širokom auditorijumom i tvrdi da je na farmi neće zainteresovati nijedan muškarac.

U rijaliti zbog para
- Honorar koji su mi ponudili za učešće u rijalitiju je jedan od glavnih razloga mog ulaska na „Farmu". Svesno ulazim u taj projekat i ne smeta mi što će gledaoci imati prilike vide i moj intimni život. Uglavnom sve znam oko kućnih poslova jedino me plaši odlazak u štalu i susret sa kravom koju ću morati da pomuzem - navodi Tina i dodaje da jedini uzrok svađe među ukućanima može biti taj što dolazi zima i svi će biti prinuđeni da budu zatvoreni u kući.

- Takmičari prethodne „Farme" su imali sreće jer je bilo lepo vreme. Sada se malo plašim pošto dolazi zima i zatvoren prostor može biti uzrok svađama među ukućanima. Inače, spadam u najosetljivije žene kod kojih i najbizarnija svađa može da probudi strah i reku suza - kaže Tina.
Iako slovi za jednu od najlepših „Grandovih „pevačica, Tina kaže da muškarce na Pinkovom seoskom imanju neće zavoditi budući da je kod kuće čekaju suprug Zvezdan i sin Danijel.

Verna mužu Zvezdanu
- Nisam od onih pevačica koje će zavoditi muški deo ekipe u rijalitiju. Imam supruga koga mnogo volim i koji će me raširenih ruku dočekati posle takmičenja. Naravno, tu je i moj sin koji želi da pobedim, ali pre svega da se što pre vratim kući - ističe folkerka.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар