Mlada pevačica „Granda“ Jovana Pajić našla se juče na udaru kolega farmera, koji su je osumnjičili da je krenula stopama Mine Kostić i piškila u buretu u kome se učesnici rijalitija kupaju.

Sve je počelo kada su neki u prostoriji gde se nalazi ova improvizovana kada tokom jutra osetili jak vonj mokraće i posumnjali da se neko olakšao u nju. Krenula je istraga o tome ko se drznuo da opogani bure u kome se kupaju i nakon izvesnog vremena sumnja je pala upravo na mladu pevačicu.
Da nevolja bude veća, najglasnije u napadu bile su upravo Jovanine koleginice iz „Granda“, koje su tvrdile da su ušle u prostoriju posle nje i osetile miris mokraće, dok ju je branila jedino Eva Ras, koja je rekla da je takođe posetila „kupatilo“ iza Jovane i da nije osetila nikakav smrad.

I dok su tako ispitivali bure koje je nekom poslužilo i za malu nuždu, farmeri su primetili nešto što im je zaličilo na komadić izmeta, ali se ispostavilo da je u pitanju miš koji se udavio. Kako je miš uspeo da uđe u kadu, a da onaj koji se kupao to ne primeti, ostalo je nepoznato.

U svakom slučaju, uprkos istrazi, na kraju nije raščivijano ko je obavljao nuždu u buretu, a s obzirom na to da se niko nije prijavio, verovatno će ostati misterija do kraja. Ovakav potez farmera ne čudi jer se smatra da je posle Mininog priznanja da je piškila u buretu u prošlom serijalu njen ugled kod publike opao, a mnogi misle da joj je upravo to onemogućilo ulazak u superfinale rijalitija. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар