Pritisak kome su učesnici „Farme“ izloženi očigledno je najpre uspeo da utiče na Evu Ras, koja je umislila da nju niko na imanju ne voli i da su svi protiv nje, te je svojim ponašanjem uspela da rasplače pevačicu Tinu Ivanović, kojoj čak nije dozvolila ni da se odbrani.

Naime, pre dva dana, Rasova je napala pevačicu da ne poštuje njen trud i rad. Eva je postavljena od strane ovonedeljnog gazde Milana Paroškog za higijeničara i tako je bila zadužena za čistoću u spavaćoj sobi. Ali, Ivanovićeva je odlučila da nakon glumičinog brisanja ponovi čišćenje da bi sve blistalo. Ovaj potez uvredio je Evu toliko da je dala otkaz na mestu higijeničarke i optužila Tinu za nepoštovanje njenog lika i uloge koju ima. Pevačica je pokušala da se odbrani, pa se čak u nekoliko navrata i izvinjavala, ali bivša higijeničarka nije htela da je čuje, te je takav stav Tinu doveo do suza.

Ovaj sukob bio je jedna od tema večernjeg sastanka na kome je Eva nastavila sa optužbama protiv drugih farmera, pa joj se tako na udaru našao i Marjan Rističević. Do sukoba je došlo kada je Tina pokušala da se opravda i rekla kako je sve činila iz najbolje namere.

- Put do pakla popločan je dobrima namerama - uzvratila joj je Rasova, a Rističević, kome je ova izreka bila zanimljiva, pokušao je da sazna čiji je to citat, pa je upitao ostale. Eva je njegovo pitanje shvatila kao provokaciju i prebacila mu to da bi potom prešla sa napadima na Zlatu, optuživši je da joj nije prijatelj jer bi je branila.

- Od čega da te branim kada te niko ne napada. Mislim da si osoba prema kojoj svi iskazuju najveće poštovanje - rekla je Petrovićeva u čudu.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар