Izborom Ljubinke Dobrosavljev za voditeljku takmičenja „Zvezde Granda“ mnogi su bili iznenađeni, ali kockice su se sklopile kada se pronela priča koju je objavio magazin „Svet“ da je ona još jedna u nizu ljubavnica Gorana Bregovića.

Priču o vezi poznatog kompozitora i nekadašnje voditeljke Studija B obelodanila je njena prijateljica, koja navodi da je Brega urgirao kod Saše Popovića da mu zaposli švalerku.

- Tačno je da je Ljubinka sa Bregom u šemi. Ona mu je i slaba tačka jer, osim što je mnogo lepa, fina je i govori nekoliko jezika, što Bregović veoma voli kod žena, ali problem je što nije sama, već ima verenika, uspešnog biznismena, za koga ne znam kako će reagovati kada se ovo pročuje. Ljubinka je bila nezadovoljna zaposlenjem na Studiju B, pa je prešla na „Foks“, a kada je čula da „Grand“ razmišlja koga da angažuje za novi serijal popularnog takmičenja, sela je Bregi na kičmu ne bi li je tamo zaposlio - izjavila je voditeljkina prijateljica za „Svet“.

Da je priča istinita, ali i da je Popović veoma vodio računa koga zapošljava, potvrdio je izvor blizak „Grand produkciji“.
- Da se razumemo, da Ljubinka nije dobar voditelj, Popović ne bi pristao da je angažuje, bez obzira na činjenicu što je Brega urgirao - rekao je zaposleni u „Grandu“.
Do zaključenja ovog broja nismo uspeli da stupimo u kontakt sa Ljubinkom i Bregom, tako da smo ostali uskraćeni za njihovu verziju kako je došlo do njenog angažmana u najgledanijem muzičkom takmičenju na Balkanu, prenosi Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар