Mnogima je laknulo kada je pre tri dana baka Ruža izjavila da je spasila štence koje je okrutna devojka bacila u reku. Međutim, baka je samo štitila komšije...

Baka Ruža Pavlović (75) iz Bugojna je tvrdila da je spasila štence koje je okrutna devojka bacila u reku. Međutim, novinarka Ljubica Vujadinović otkrila je kako štenci ipak nisu spašeni, piše australijski Nine MSN. Baka je odlučila da zaštiti devojčicu u dogovoru sa njenim roditeljima. Na fotografiji koja se pojavila u medijima, baka Ruža drži crno smeđe štence dok su oni sa Jutjub videa crno beli. Novinarka je zvala komšije dok nije konačno našla nekoga od koga bi saznala istinu.

Devojka se teško nosi sa kritikama i svi veruju kako je baka Ruža to uradila kako bi pomogla devojci i njenim roditeljima - rekla je novinarka citirajući izvor koji je pristao da govori, ali pod uslovom da ostane anoniman. Na mnogim internet forumima osvanuli su komentari "zašto se podigla tolika panika oko nekoliko pasa". Bosanska policija otkrila je ko je devojka, ali je još neizvesno da li će podići optužnicu protiv nje. Baka Ruža je izjavila da je čula skvičanje dok je radila u polju. Iz reke je, tvrdila je, izvukla pet štenaca koje je potom nahranila i rekla kako je jedino muči što piju puno mleka.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

4 коментара

  1. Анониман // 11 септембар, 2010  

    zelim joj pakao od zivota!!!

    da i nju ovako bacaju u rijeku!

  2. Анониман // 12 септембар, 2010  

    Majku ti ludu jebem

  3. Анониман // 14 септембар, 2010  

    nee ova sto posto ima neki poremecaj...pa koliko treba biti bolestan da bi se ovo uradilo...!!!

  4. Анониман // 19 септембар, 2010  

    SOVOM LUDACOM NESTO OZBILJNO NIJE UREDU.IPAK BI VLAST I NEUROPSIHIJATRI TREBALO MALO DA SE POZABAVE SA NJOM I NJENIM PROBLEMOM.OVA BI SUTRA DAN MOGLA I SVOJOJ DECI DA NANESE ZLO.

Постави коментар