Prvi emisiju nove sezone "Zvezde Granda" obeležio ogroman propust operatera sa glasovima!

U prvoj emisiji nove sezone "Zvezde Granda" došlo je do tehničkih problema u radu provajdera, koji je klasifikovao SMS poruke pristigle sa Telenor mreže, usled čega su ti glasovi proglašeni nevažećim. Kako piše "Svet", u toku glasanja provajder za Srbiju SMS NET imao je tehničkih problema sa glasovima pristiglim iz Telenor mreže, tako da ti glasovi nisu uzeti u obzir i smatraju se nevažećim. Tim povodom, oglasila se i "Grand" produkcija saopštenjem:

- Odgovornost snosi isključivo provajder SMS NET, jer tehnički problemi nastali usled klasifikacije glasova nemaju nikakve veze sa pokrivenošću mrežnog signala Telenora, niti sa produkcijom’.“Grand produkcija” se, ovim putem izvinjava svim korisnicima Telenor mreže, koji su na ovaj način bili uskraćeni da svojim glasovima podrže kandidate i napominje da će svim gledaocima koji su sa broja 062 ili 063 poslali SMS poruke, novac biti vraćen - navode oni.
Foto: Svet

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 20 септембар, 2010  

    Sramota sta su uradili ostetili su kandidate, prosao je neko ko nije trebao a Marko Kostic koji je izuzetan vokal ispao.

  2. Vlada // 20 септембар, 2010  

    Pa što se neko čudi šta su uradili, sve oko ove emisije pa i sam naziv GRAND je skandalozan...
    Pitam se kada će finasijska policija ući u tu mafijašku organizaciju?

  3. Анониман // 20 септембар, 2010  

    Glasanje je trebalo ponistiti jer je bilo neregularno....

Постави коментар