Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić konačno mogu da odahnu, jer su ostali pod okriljem "Granda". Saša Popović oprostio im je neprimereno ponašanje na "Farmi" i oni će posle leta, koje su proveli na ledu i bez tezgi, od jeseni ponovo raditi punom parom.Nemanja je za "Vesti" potvrdio da ostaje u "Grandu", ali je rekao da o detaljima ne može još uvek da govori dok na narednom sastanku sa Popovićem ne precizira sve uslove njihovog ostanka i rada u ovoj kući.

Za razliku od njih sudbina Milana Stankovića je i dalje neizvesna. Spekulacije oko velike čistke u "Grandu" koju će sprovesti Saša Popović dodatno su podgrejane kada se u medijima pojavio spisak sa imenima pevača s kojima, navodno, direktor "Granda" namerava da okonča saradnju.

Na tom spisku, prema pisanju medija, između ostalih nalaze se Silvija Nedeljković, Saša Kapor, Jelena Kostov, Darko Filipović, ali i Nemanja Nikolić, koji trenutno peva u Americi na tezgama koje mu je ugovorio "Grand". Međutim, najveće iznenađenje na spisku je ime Jovana Stefanovića, sina poznatog kompozitora Slavka Stefanovića Slavkonija.

- Ni sa kim iz "Granda" se nismo čuli ni Jovan, ni ja. Zato ne verujem u te priče, ali sve je moguće. Sa Sašom imam odličnu saradnju, on je izuzetan profesionalac, ali ima mnogo pevača, a posla nema za sve. Sasvim je moguće da Popović napravi veliku čistku i ništa me ne bi čudilo. Ako Jovan više ne bude u toj kući, bože moj, nastavićemo da se borimo sami - kaže Slavkoni.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

8 коментара

  1. Анониман // 03 септембар, 2010  

    Katastrofa,pocela sam da vjerujem rijecima
    ,,Cini svasta bolje ces docekati,,

  2. Анониман // 03 септембар, 2010  

    Strasno!Zadrzace ovo dvoje,a neki sto su zasluzili da ostanu,bice izbaceni!

  3. sarkoni // 03 септембар, 2010  

    ko li koga ovde j... bez k...a,ali ako,ovce su za sisanje,mislim na ovaj jebeni narod,tako zbunjujete ljude raznim dezinformacijama da je to strasno,te ostaju,te izbaceni su,a mene iskreno pa zabole i za jedno i drugo,dal ostaju il ne,ni u dzep i niz dzepa,ovaj jebeni internet placam,pa kad sam frii da malo koimentarisem:)

  4. Анониман // 04 септембар, 2010  

    grand i onako samo zatupljuje naciju pa prema tome svi su oni isti i popovic i njegove pevaljke na čelu sa milenom ekstra talentom (ha ha ha )... ali dok je prostog naroda kojeg popovic zajebava javno i to kod nadležnih prolazi nekažnjeno biće i primitivnog granda ćorizma , fahratizma , ćeranizma itd.... namerno sam pisao malim slovima jer vaša cenjena imena nezaslužuju poštovanje već osudu . imate slvu (kod primitivnih) , imate moć nad svojim podanicima imate novac ... ali nemate obraz , dostojanstvo i kulturu . toliko i želim vam da uživate u svojoj slavi kod vaših fanova ....

  5. Анониман // 04 септембар, 2010  

    ako ovo dvoje ostanu u GRANDU onda stvarno.....Popovic i nije bas takav kakvim ga narod smatra,a ako izbaci ove sto je naumio(Kostovku,Kapora,Nikolica..)a osavi CERANICE MISLIM DA CE MU I REJTING EMISIJA KAO I VREDNOST NJEGOVO IMENA OPASTI... NEKA DOBRO RAZMISLI MOJ MU JE SAVET JER SE TAKVA VREDNOST IMENA NEMOZE LAKO POSTICI TREBA TRUDA I TRUDA I GODONA...!!!!!

  6. Анониман // 04 септембар, 2010  

    NEMANJA I MILEN SU SVOJE VASPITANJE POKAZALI NA FARMI BRUUKAAAAAAAAAAA ONAKVO PONASANJE JE GROZOTA I MISLIM KO GOD DA IH VIDI U GRANDU KAKO PEVAJU CE RECI VIDI ONIH STO JE ZA NJIMA MILION LJUDI PLJUVALO STO SU SE IZBRUKALI NA FARMI OTKUD ONI U EMISIJAMA POPOPOVICA KAD ON VAZI ZA KULTURNOG BINZISMENA PA SU VALJDA I NJEGOVE EMISIJE KULTURNOG KARAKTERA PA NEPEVAJU U NJOJ ONAKVI KAO MILENA I NEMANJA....ZORICA..MAJA

  7. Анониман // 05 септембар, 2010  

    Ne kontam, u Kuriru pise da ih je Sasa odbio i da mogu snimati za Siti Rekords i naravno pojavljivati na Pinku kod Zeljka Mitrovica a ovdje...............ne razumijem mozda su novinari u izvjestaju pobrkali loncice

  8. Анониман // 07 септембар, 2010  

    BEZ KOMENTARA .....:)))

Постави коментар